Sport

Fotbalistele de la Națională, o nouă victorie

Naționala feminină de fotbal a Ro­mâ­niei, pregătită de Cristian Dulca, joacă în grupa G de calificare la Campionatul Mon­dial din 2023, având ca adversare Italia, Elveția, Croația, Lituania și Re­pu­blica Moldova.

Despărțite de golaveraj
În etapa a doua a grupei s-au desfășurat marți, 21 septembrie, partidele: Croația – Italia 0-5, la Karlovac; Republica Moldova – Elveția 0-6, la Chișinău și România – Li­tuania 3-0, la „Centrul Național de Fot­bal” de la Mogoșoaia. După această etapă, în clasament con­duce Elveția urmată de Italia și de România, toate formațiile având câte 6 puncte, fiind despărțite de golaveraj.
În prima etapă, care a avut loc vineri, 17 septembrie, s-au înregistrat următoarele partide:Italia – Republica Moldova 3-0, la Trieste; Elveția – Lituania 4-1, la Thun și România – Croația 2-0, la „Centrul Național de Fotbal” de la Mogoșoaia.
Următoarele partide sunt programate la finalul lunii viitoare: Italia – Croația și Elveția – România (ambele vineri, 22 oc­tom­brie); Lituania – Italia și Elveția – Croația (amân­două marți, 26 octombrie) iar ultimele întâlniri din acest an se vor juca la sfârșitul lunii noiembrie: Italia – Elveția, România – Re­publica Moldova și Croația – Lituania (toate trei vineri, 26 noiembrie); Croația – Republica Moldova, Lituania – Elveția și România – Italia (marți, 30 noiembrie).
Campania de calificare se va încheia în septembrie 2022, iar turneul final al Cupei Mondiale din 2023 va fi găzduit de Australia și Noua Zeelandă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura