Sport

TENIS DE CÂMP. Open-ul australian se va disputa cu spectatori în tribune

Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului 2022, în tenisul pro­fe­sionist, programat în luna ianuarie, se va putea disputa cu tribunele pline, au anun­ţat autorităţile de la Melbourne, care au început să ridice restricţiile menite să sto­peze pandemia de Covid-19.

Fără nevaccinați
Premierul statului australian Victoria, Dan Andrews, a declarat că rata de vaccinare în statul său este pe cale să ajungă la 90 la sută ceea ce va permite ridicarea măsurilor care sunt în vigoare de câteva luni, inclusiv renunţarea la limita de spectatori impusă evenimentelor sportive.
Openul Australiei va avea loc între 17 şi 30 ianuarie la Melbourne, al doilea oraş ca mărime al Australiei, care toc­mai a ieşit dintr-o izolare cu­mu­lată de 260 de zile, una dintre cele mai lungi la nivel mondial.
Lista jucătorilor care vor par­ticipa la tur­neu nu este deo­cam­dată cu­noscută, însă Dan Andrews a sub­li­niat că doar jucătorii complet vac­ci­naţi vor putea intra pe teritoriul statului Victoria fără ca­ran­tină sau „bulă” sani­tară.
Nu se va face nici o excepţie pentru ju­cătorii ne­vac­ci­naţi a a­ver­­ti­zat Andrews, pu­­nând sub sem­nul în­tre­bă­rii par­ti­ci­pa­rea sâr­bului Novak Djo­ko­vic (foto), nu­mărul unu mon­­dial, care are în pal­mares nouă titluri cucerite la Australian Open şi care refuză să spună dacă este vaccinat sau nu.
Anul acesta, turneul de la antipozi s-a desfăşurat în prezenţa unui număr limitat de spectatori, fiind instituită o izolare de cinci zile în mijlocul competiţiei, din cauza rea­pa­ri­ţiei epi­de­miei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura