Sport

TENIS DE CÂMP. Cupa Veteranilor, ediția a II-a

În organizarea Asociației Sport Club Municipal Deva, cu sprijinul Primăriei municipiului Deva, a fost organizată cea de a doua ediție a Turneului de tenis de câmp-Cupa Veteranilor, com­petiție pentru cei cu vârsta de peste 60 de ani la masculin și 55 de ani la feminin. De menționat că re­gu­lamentul a prevăzut doar întreceri în probele de perechi.
Ca și în anul trecut, competiția s-a bucurat de o participare numeroasă dar și de spectatori veniți să îi încu­ra­jeze pe cei care au evoluat pe terenurile de zgură din Deva. Organizatorii s-au străduit să asigure premii pentru toți participanții dar și trofee inedite pentru cei care au urcat pe podiumul de premiere la ediția din acest an.
Întrecerea masculină a fost câștigată de perechea Claudiu Tîrnoveanu/ Ștefan Iovan, urmată în clasament de perechea Daniel Barbu/Corin Popa și de Ioan Miheț/Dănuț Beșleagă. La fe­minin, locul I a fost câștigat de pe­rechea Marcela Brîndușa/Dorina Iacob, urmate de perechea Adriana Chiriliuc/ Valentina Grosu și de perechea Adina Velescu/Alecsandra Ciocan.
Felicitări competitorilor care au demonstrat încă o dată că au talent și putere pentru a evolua în competițiile de tenis. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura