Sport

TENIS DE CÂMP. Andy Murray renunță la Roland Garros

Andy Murray (foto) (34 ani, 102 ATP) a declarat că nu va participa la sezonul de zgură, ratând inclusiv turneul de la Roland Garros, pentru a se concentra pe cel de la Wimbledon.
Tenismenul britanic ratează astfel pentru al doilea an consecutiv participarea la Roland Garros, după ce nici în sezonul pre­cedent nu a participat. Turneul parizian se va desfășura în perioada 22 mai – 5 iunie, însă Murray a explicat cât de multe proble­me i-au adus în trecut participările la tur­ne­e­le de zgură, motiv pentru care a spus „pas” întregului sezon pe această suprafață.
„Nu mai vreau să joc pe zgură. În ultimii doi ani, această suprafață mi-a înrăutățit pro­blemele, nu vreau să îmi asum acest risc”, a declarat Andy Murray. „Iau în calcul să joc pe zgură în viitor, însă anul trecut aproa­pe că am ratat turneul de la Wimbledon. Voi încerca în continuare să con­curez puțin în această perioadă, nu voi face nimic special, acesta este planul meu în acest moment. Am avut o perioadă foarte încarcată în ultima vreme, nu voi risca și sper să fiu într-o formă bună pentru sezonul de iarbă”, a ex­plicat Murray situația.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura