Sport

TENIS DE CÂMP. A fost publicată lista cu participanții la Australian Open

Tenismanul sârb Novak Djokovic (foto), actualul lider al clasamentului ATP, a că­rui participare la Australian Open era in­certă, deoarece nu se ştia daca era vaccinat contra Covid, figurează pe lista participanţilor la viitoare ediţie a tur­neului de la antipozi. Nu însă şi ame­ri­canca Serena Williams.
Djokovic, care are în palmares 20 de ti­tluri de Mare Şlem, lăsase să planeze du­bi­i­le în privinţa prezenţei sale la Melbourne, în luna ianuarie, refuzând să spună dacă s-a vaccinat, condiţie obligatorie impusă de autorităţile australiene.
Serena Williams (40 ani), fostă numărul unu mondial, era aşteptată în schimb la Aus­­tralian Open, însă americanca nu fi­gu­rează pe listă. Ea a explicat că a luat de­cizia de a nu participa la turneul de la Mel­bourne în urma recomandărilor medicilor săi.
Numele lui Novak Djokovic a apărut prin­tre cele ale jucătorilor care vor apă­ra cu­lorile Serbiei la ATP Cup, com­petiţia rezervată echipelor na­ţionale, care va avea loc la înce­putul lunii ianuarie, la Sydney.
Câştigător a trei dintre cele patru turnee de Grand Slam în se­zonul tre­cut şi campion la Aus­tra­lian Open
de nouă ori în cari­e­ra sa, Novak Djokovic va deveni, în cazul unui nou succes la Mel­bourne, primul tenisman din istorie care cucereşte 21 de titluri de Mare Şlem.
România va avea cel puţin cinci ju­cătoare pe tabloul fe­mi­nin de la Australian Open, pe lista anunţată de organizatori figurând Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jacqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura