Sport

Gheorghe Popescu, consilier al primului ministru pentru sport

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe pro­bleme de sport.
„Voi continua din poziţia de consilier al primului ministru. Am avut onoarea şi plă­cerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în ca­drul Guvernului din calitatea de consilier pe probleme de sport. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.
L-am simţit implicat pe premierul Ni­colae Ciucă şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a adăugat Popescu.
Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al Guvernului Ro­mâ­niei pentru UEFA EURO 2020 în cadrul apa­ra­tului propriu de lucru al prim-mi­nistrului la începutul anului 2018, când pre­mier era Mihai Tudose. El şi-a păstrat funcţia în mandatele următorilor premieri până la încheierea Campionatului Euro­pean de fotbal găzduit în acest an şi de Arena Naţională din Bucureşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura