Telecabina de pe Cetate, tot în şomaj tehnic

20 noiembrie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

De mai bine de o lună de zile, telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva staţionează.

Ascensorul nu a mai funcţionat de pe la jumătatea lunii octombrie 2018, după ce specialiştii care au efectuat o revizie au constatat că o piesă din sistemul de comunicare radio dintre cabină şi centrul de comandă al telecabinei trebuie înlocuită. Asta, după ce în vara care a trecut, telecabina s-a oprit în două rânduri, cu turiştii în ea, din cauza altor defecţiuni mai mici. Problema este însă că, de când a fost pornită pentru prima dată, aceasta nu a mai fost supusă unei revizii generale. Aşa că, turiştii care vin la Deva nu pot urca pe cetate decât la pas, în condiţiile în care se aşteaptă piesa buclucaşă din Austria.
Simona Brânzan, care conduce în prezent Serviciul de Administrare Cetate, în condiţiile în care Cristian Răcăşan a demisionat din funcţia de director, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN: ”Suntem în legătură cu firma din Austria care trebuie să livreze piesa respectivă. Luni, piesa nu ajunsese încă în ţară, deşi aşa am fost informaţi că trebuie să ajungă luni la Timişoara. Oricum, din momentul în care avem piesa, nu durează foarte mult, o zi, ca telecabina să funcţioneze din nou. Suntem preocupaţi ca ascensorul să funcţioneze, vă daţi seama că vrem ca turiştii să o poată utiliza, să urce pe Cetate”. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gelu Dragancea spune:

    Mai incompetentilor….cat dura sa trimiteti o masina in Austria sa aduceti voi piesa? Bine ca nu o trimit aia pe Dunare sa o aduceti de la Braila::))

  2. Frace Praduitoru' spune:

    gelule , doarme boschetul de suciu in cabina aia in fiecare seara . rupt de beat …

  3. Pantea Ion spune:

    S-au gasit doi interlopi sa vorbeasca. La puscarieee, derbedeilor !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Directorul general Victor Arion: Am început ultimii proiectul de la Brad şi l-am terminat primii

Sorina Popa Ieri, directorul general al societăţii Apa Prod SA, Victor Arion (foto), a declarat că a fost finalizat contractul...

„Trenurile Zăpezii“ ajung şi în acest an în Valea Jiului

CFR Călători a precizat că „Trenurile Zăpezii“ vor ajunge şi în acest an în Valea Jiului, la Târgul de Turism...

Salvaţi un pui de barză!

Ne-a scris la redacţie un cititor, Mihai, care lucrează în apropiere de Certej. La intrarea în localitatea Certej, ne informează...

Închide