Te vaccinezi şi poţi câştiga 100.000 de lei

Românii care se vaccinează pot să câştige 100.000 de lei. Loteria Română a anunţat orga­ni­zarea unei campanii pentru persoanele imunizate îm­potriva noului coronavirus.

Idei creative
„Te vaccinezi şi câştigi” – acesta este numele cam­paniei care pune la bătaie o sumă de 100.000 de lei pentru românii care se imunizează împotriva noului coronavirus. Autorităţile apelează la idei crea­tive pentru a încuraja populaţia să se vac­ci­neze astfel încât România să atingă pragul de imu­ni­zare dorit.
Înscrierile pentru marele premiu încep pe 14 iunie. Românii care s-au imunizat împotriva noului coronavirus şi vor să câştige bani, îşi pot achi­zi­ţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker sau Loto 5/40, după ce prezintă dovada vaccinării împotriva SARS-COV-2.
Aceştia vor intra în posesia unui bilet gratuit de par­­ticipare la tragerea la sorţi din cadrul cam­pa­niei „Te vaccinezi şi câştigi”, organizate de Loteria Română.

Ce sume se pun la bătaie
Potrivit informaţiilor comunicate de către Loteria Română, fiecare român care îşi cumpără bilet pen­tru campania „Te vaccinezi şi câştigi” trebuie să com­pleteze pe talon datele sale personale de iden­tificare, după care acesta va fi depus în urnele dedicate noii campanii, din cadrul agenţiilor loto.
Românii au ocazia ca, în urma extragerii, să câş­tige cinci premii în valoare de 10.000 de lei fie­care. Loteria Română a pus la bătaie şi un mare premiu, de 50.000 de lei.
Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 4 iulie.

Loteria vaccinurilor în SUA
Şi guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine, a pus la bătaie un milion de dolari prin organizarea unei loterii pentru adulţii vaccinaţi împotriva noului coronavirus.
Persoanele adulte, rezidente în statul Ohio, SUA, care s-au imunizat împotriva Covid-19, pot să câş­tige un milion de dolari, potrivit guvernatorului sta­tului. Fondurile financiare vor fi asiguate de către Guvern, din fondurile de ajutor dedicate coro­na­virusului.

2 comentarii la „Te vaccinezi şi poţi câştiga 100.000 de lei

 • 4 iunie 2021 la 8:34
  Legătură permanentă

  Așa și guvernul în măreața sa inteligență sau să spun ticăloșie nu ne spune dacă apar efecte adverse. Aaaa dar acest fapt nu mai contează, este trecut cu vederea, important este să fii la număr „vaccinat” !!!!

 • 4 iunie 2021 la 8:43
  Legătură permanentă

  @C
  Daca nu ai citit tu nu inseamna ca Guvernul nu le raporteaza.
  Gasesti in fiecare actualizare zilnica numarul reactilor adverse raportate in comunicatele oficiale.

  vaccinare-covid.gov. ro/comunicate-oficiale/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.