Taximetrişti „piraţi”, prinşi şi sancţionaţi de poliţişti

6 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

         O acţiune de amploare a fost derulată de poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi şi a vizat, în principal, transportatorii de persoane.
Astfel, în zonele din care „taximetriştii-pirat” obişnuiesc să îşi racoleze clienţii au fost amplasate puncte fixe de control ale Poliţiei Rutiere, care au monitorizat traficul în vederea aplicării unor măsuri, în cazul în care s-a constat activităţi de taximetrie ilegală. Poliţiştii au aplicat zeci de sancţiuni, din care 20 pentru abateri la legea care reglementează transportul în regim de taxi ori de închiriere.
În zona Gării C.F.R. Subcetate a fost depistat de către poliţişti un bărbat care efectua activităţi de transport de persoane în regim Taxi cu un autoturism fără a deţine autorizaţie pentru activitatea desfăşurată. De asemenea, un taximerist clandestin au descoperit poliţiştii pe Strada Horea, din oraşul Haţeg, iar un altul a fost depistat în oraşul Simeria, a informat IPJ Hunedoara.Poliţiştii i-au amendat pe „piraţi“ cu sancţiuni în valoare de 3.000 de lei, dar le-au suspendat şi dreptul de utilizare al autovehiculului pentru o perioadă de şase luni.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un adolescent a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit şi dus într-o cabană în pădure.Alarma falsă a pus pe jar conducerea judeţului şi peste 120 de poliţişti şi jandarmi!

Cazul „Caracal” îi inspiră pe adolescenţi, dar din păcate nu la lucruri bune.

Vorţa: nevoi bugetare pentru funcţionare

Rectificarea bugetară, prima din acest an, este aşteptată cu sufletul la gură de primării. La Vorţa, comună mică şi cu...

Primarul din Hărău vrea reţea de gaz metan în comună

Administraţia publică din Hărău a înaintat o adresă către Transgaz S.A, în vederea susţinerii introducerii gazului metan la nivel de...

Închide