Băiat de 13 ani, pus să muncească la o stână, salvat de poliţişti

6 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

         Chiar copilul a fost cel care a alarmat forţele de ordine, după ce a sunat la 112 şi a spus că vrea să ajungă acasă, însă s-a rătăcit.
Poliţiştii hunedoreni spun că minorul de 13 ani, din comuna Almaşu Mare, judeţul Alba, le-a povestit cum a fost pus de părinţii săi, care sunt săraci, să muncească la o stână de pe raza satului Cărăstău, din comuna Baia de Criş. Nu i-a plăcut la stână şi a vrut să ajungă acasă. A fugit şi când a ajuns în sat, a realizat că nu mai ştie drumul şi s-a rătăcit. ”Imediat, patrulele de intervenţie din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Baia de Criş şi Crişcior au fost direcţionate în teren, minorul fiind identificat în scurt timp. Poliţiştii au luat legătura telefonic cu tatăl minorului, care a declarat că nu are posibilităţi să se deplaseze la sediul Secţiei de Poliţie Baia de Criş pentru a-şi prelua fiul”, informează IPJ Hunedoara. Totodată, poliţiştii au luat legătura cu reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Alba şi cu cei ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Almaşu Mare, judeţul Alba, care au preluat minorul. Băiatul a fost dus şi la U.P.U. Brad, dar s-a constatat că nu a fost abuzat.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Taximetrişti „piraţi”, prinşi şi sancţionaţi de poliţişti

O acţiune de amploare a fost derulată de poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi şi...

Un adolescent a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit şi dus într-o cabană în pădure.Alarma falsă a pus pe jar conducerea judeţului şi peste 120 de poliţişti şi jandarmi!

Cazul „Caracal” îi inspiră pe adolescenţi, dar din păcate nu la lucruri bune.

Vorţa: nevoi bugetare pentru funcţionare

Rectificarea bugetară, prima din acest an, este aşteptată cu sufletul la gură de primării. La Vorţa, comună mică şi cu...

Închide