EvenimentFlash

Taximetrist, tãiat si abandonat

01-taxi_tuning

Sorina Popa

Poliţiştii sunt pe urmele a doi bărbaţi, care ieri, au tâlhărit un taximetrist din municipiul Orăştie.

Au vrut să fure autoturismul
Taximetristul agresat a anunţat, ieri, prin 112, că a transportat doi clienţi care au comandat o cursă pentru localitatea Romoşel. Când au ajuns în apropierea Pădurii Romoşel, însă, bărbaţii l-au ameninţat cu cuţitele şi l-au dat jos din maşină. I-au furat banii pe care-i avea la el şi radiocasetofonul din maşină. Apoi, l-au tăiat la gât şi în zona şoldului, l-au ameninţat cu moartea şi l-au băgat în portbagajul autoturismului.
Din declaraţiile taximetristului rezultă că agresorii au vrut să fure taxiul, însă s-au împotmolit cu maşina la câţiva metri de locul în care s-au oprit pentru a-l jefui. Pentru că nu au mai putut înainta, ei au abandonat maşina în câmp.

Le-au luat urmele cu câinii
Cei doi au fugit de la locul faptei, lăsându-l pe taximetrist în portbagajul autoturismului. Acesta a reuşit, într-un final, să scape de acolo, deschizând portbagajul cu picioarele. Bărbatul a mers apoi până la şcoala din satul Romoşel, de unde a anunţat poliţia şi ambulanţa.
Taximetristul a fost audiat, ieri, timp de mai multe ore de către anchetatori. Aseară, poliţiştii se aflau în zona unde s-a petrecut tâlhăria şi cu ajutorul câinilor luau urme pentru prinderea agresorilor. Poliţiştii hunedoreni sunt ajutaţi în acest caz de colegi din judeţul Alba, deoarece tâlhăria s-a petrecut la limita dintre judeţul nostru şi Alba. Dacă vor fi prinşi, cei doi vor fi acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura