Taximetrist agresat de clienţi

Cristina Ghenea

Un taximetrist din localitatea Aninoasa a fost ameninţat de patru clienţi, care au comandat o cursă Petroşani-Vulcan. Incidentul, care s-a petrecut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la puţin timp după ora 24.00, a avut ca urmare daune evaluate la 2.500 lei.
Taximetristul, în vârstă de 19 ani, a sesizat poliţia după ce clienţii recalcitranţi au devenit violenţi. În această situaţie, taximetristul s-a oprit şi a refuzat să-şi continue drumul, cerându-le celor patru pasageri să-i plătească jumătatea cursei. Tinerii au refuzat şi au încercat să-l lovească pe şofer. Nereuşind, cei patru au pornit-o pe jos spre Vulcan, dar nu înainte ca doi dintre ei să spargă mai multe geamuri de  la autoturism. 
Taximetristul s-a dus glonţ la Poliţia Aninoasa, unde  a reclamat agresiunea. Poliţiştii din Aninoasa, cu ajutorul celor din Vulcan, au reuşit să-i identifice şi să-i prindă rapid pe cei patru tineri. Ei sunt Răducu R., de  24 de ani, Robert M., de 31 de ani, Ioan G., de 18 ani şi Gheorghe R., de 20 de ani, toţi din municipiul Vulcan. Fiecare dintre ei s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare şi distrugere, cercetările continuând cu făptuitorii în stare de libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare