Eveniment

Tatăl violator a ajuns în instanţă

Bărbatul de 41 de ani, din localitatea Vulcan, care, la începutul lunii mai, şi-a bătut crunt fiica de 14 ani, iar apoi a abuzat sexual de aceasta, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Ieri, la Deva, a avut loc primul termen de judecată al procesului.

Un nou termen

Cornel Moldovan, bestia cu chip de om, care în urmă cu mai bine de o lună de zile şi-a violat cu brutalitate propria fiică, a fost adus ieri la Tribunalul Hunedoara, cu ocazia primului termen de judecată pe fond. Bărbatului i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, iar instanţa a decis acordarea unui nou termen de judecată pentru data de 26 august. Din data de 10 mai a.c., tatăl incestuos se află în arestul Poliţiei municipiului Deva, magistraţii considerând că persoana sa reprezintă un pericol pentru desfăşurarea corectă a procesului.

A abandonat-o pe câmp

Potrivit declaraţiilor fetei, la acea vreme, ea se îndrepta spre casă, atunci când s-a întâlnit cu tatăl ei, într-o zonă împădurită din Colonia Sohodol, din Vulcan. În momentul în care şi-a văzut copila, Cornel Moldovan, beat bine, a tăbărât pe ea cu pumnii şi cu picioarele, oprindu-se din bătaie doar atunci când fata s-a prăbuşit la pământ. Dar, dacă abuzul tatălui asupra fiicei sale minore ar fi fost doar acesta, ar fi fost mult mai bine pentru ea. Din nefericire însă, părintele nu s-a mulţumit să-şi vadă fiica prăbuşită la pământ, ci a şi abuzat-o sexual, profitând de faptul că nu a putut să se apere. După ce şi-a potolit poftele carnale, tatăl violator şi-a continuat drumul spre casă, abandonându-şi fiica în locul incestului. „La finalul procesului, în funcţie de soluţia dată de judecători, tatăl va fi, cel mai probabil, decăzut din drepturile părinteşti. În acest moment, copila este în atenţia noastră şi primeşte consiliere psihologică, pentru a putea trece peste dramă”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Geanina Ianc, directorul adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Hunedoara. Cornel Moldovan este cercetat pentru viol şi incest, iar pentru faptele de care este acuzat riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare. (L. Botici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura