www.mesagerulhunedorean.ro

Târg auto la Petroşani?

04 targ autoMaximilian Gânju   

Municipalitatea Petroşani a luat în calcul amenajarea unui târg auto, astfel încât cei care-şi vând maşinile să nu mai blocheze bulevardele sau parcările localităţii.

În Valea Jiului nu există nici un loc special amenajat pentru vânzarea autoturismelor, iar municipalitatea Petroşani se gândeşte să organizeze odată cu târgul săptămânal de la stadion, şi o piaţă auto. Târgul de autoturisme ar urma să funcţioneze, duminica, în incinta stadionului Jiul Petroşani. Edilii spun că deocamdată este doar o intenţie, însă, este serios analizată. Aceştia trebuie să stabilească dacă perimetrul pe care ar urma să ajungă vânzătorii de maşini este liber de sarcini sau nu. Chiar dacă baza sportivă a revenit în subordinea municipalităţii, mai există bunuri imobile ce au aparţinut lui Alin Simota, cel care a administrat clubul de fotbal şi baza, pe care a fost pus sechestru asigurător.
„Nu avem un târg auto şi în parcări sau pe străzi vedem multe autoturisme scoase la vânzare. Proprietarii lor riscă să primească amenzi şi cred că ar fi binevenit un loc unde să-şi poată vinde maşinile. Trebuie să vedem dacă va fi posibil amenajarea unui segment în care să se vândă autoturismele second-hand în cadrul târgului de duminică”, a declarat Sorin Creţu, şeful Administraţiei Pieţelor Petroşani, în cadrul căreia funcţionează şi târgul săptămânal de la Stadionul Jiul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.