www.mesagerulhunedorean.ro

Senatorul Vochiţoiu: Liberalii sunt nişte necrofagi

05 Vochitoiu unpr (5)Sorina Popa

Scandalul în care este implicat vicepremierul Gabriel Oprea l-a făcut pe senatorul UNPR din Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu (foto), să spună despre liberali că sunt necrofagi.
„Trebuie să aşteptăm finalizarea anchetei. Dar, liberalii nu vor să aştepte. Ei se hrănesc cu cadavre. Mai precis cu cadavrul tânărului poliţist mort în accidentul acela (n.r. Bogdan Gigină). Ca să îşi facă campanie electorală, liberalii profită din această dramă. Nu este normal, de aceea am declarat că sunt necrofagi. Instituţiile care anchetează moartea poliţistului Bogdan Gigină trebuie lăsate să lucreze fără presiune. PNL nu este abilitat să ancheteze cazul. Oamenii ăştia (n.r. liberalii) nu merită să conducă nici scara lor de la bloc, d-apoi o ţară întreagă“, a declarat senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu.
În opinia parlamentarului UNPR, PNL „îşi compromite blazonul în faţa alegătorilor serioşi şi a oamenilor aşezaţi din ţara asta, care înseamnă mai mult de 90 la sută. Lucrurile acelea pe care le vedem pe Facebook, o sută de oameni plătiţi să iasă să facă zarvă, să deturneze şi să nu dea linişte acestei familii, să vii să speculezi asta, sperând să ajungi la guvernare, nu vreau să fiu rău, dar mă duce aşa spre termeni din ăştia din biologie, necrofagi, adică nu se poate să faci chestii de genul ăsta“.
Reamintim că Bogdan Gigină, poliţist la Brigada Rutieră, a murit în misiune săptămâna trecută, după ce a căzut într-o groapă, în timp ce însoţea coloana oficială a ministrului de Interne.

12 comentarii la „Senatorul Vochiţoiu: Liberalii sunt nişte necrofagi

 • 27 octombrie 2015 la 5:07
  Permalink

  Domnule senator, a fost o tragedie nu o dramă. Dincolo de calificativele folosite lla adresa liberalilor, dincolo de poziţia lor, Gabriel Oprea putea evita toate acestea dacă ministrul ar fi precizat coordonatele legale ale deplasării sale. Fondul problemei nu o reprezintă poziţia celor care îl contestă, liberali sau neliberali, pe Gabriel Oprea ci dacă acesta a folosit abuziv sau nu coloana oficială. Liviiu Dragnea a avut dreptate când a menţionat că Gabriel Oprea trebuia să clarifice imediat situaţia. Să observaţi că Victor Ponta nu şi-a mascat satisfacţia pentru dificultatea în care se află Gabriel Oprea, general cu patru stele, garantul securităţii naţionale

 • 27 octombrie 2015 la 6:45
  Permalink

  Şi mai este ceva domnule senator. Minerul Gheorghe înţelege ce înseamnă necrofag ? El se întreabă: 1 avea nevoie Gabriel Oprea de motociclist în acele condiţii meteo ? 2 care sunt legile ce îi permiteau să folosească un astfel de dispozitiv ? Aceste eventuale răspunsuri ar aduce clarificări depline acuzaţiilor formulate la adresa lui Gabriel Oprea.

 • 27 octombrie 2015 la 8:44
  Permalink

  Domnule senator eşti chiar neruşinat. Ai afirmat la Realitatea TV că Gabriel Oprea decontează acum toate nereuştele întregii clase politice. Mă mir că nu au explodat televizoarele. Sunt sigur că în scurt timp, mai repede decât crezi, vei deconta amarnic această slugărnicie jalnică.

 • 27 octombrie 2015 la 10:35
  Permalink

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe dl. Gigina.
  2. Domnule Senator, nici pe vremea presedintilor de CAP facuti cu 4 clase incomplete (si care dictau inginerilor agronomi), nu am avut o scarab mai mare fata linsul de la tocul pantofului pana la reverul camasii.
  3. UNPR parca nu s-a definit niciodata – de cand l-a infiintat Base – ca acum. Onoare = ZERO (in UNPR). Va bate, la acest capitol, UDMR. Mai aveti curajul sa-l scoateti pe Oprea in campanie ?! Cu se obraz ?!
  4. Schimbati dom-le pe Oprea de la Interne cu alt UNPR-ist, ca va facura-ti de toata bafta, asta daca mai era loc.
  5. Domnule Nicoara, jos palaria, afirmatii corecte si de bun simt.

 • 27 octombrie 2015 la 13:51
  Permalink

  Pai Senatorul stie el ce stie. Liberalii necrofagi musca din cadavrele politice din care e format unpr-ul.

 • 27 octombrie 2015 la 16:43
  Permalink

  Dom’Nicoară și dom’Hațegan sunt cam același postac…plin de principialitate, mai că n-a dat un citat din Seneca. Problema e că acest domn tăcea mâlc dacă era vorba de coloana lui ioHAHAnis…știți voi, sasul cu moacă de gardian de la auschwitz.

 • 27 octombrie 2015 la 16:57
  Permalink

  Bine le-a zis-o Harry…ăștia și-ar spânzura mama să se vadă în fruntea bucatelor.

 • 27 octombrie 2015 la 17:07
  Permalink

  au simțit hienele miros de sânge… ați ales bine termenul domnule Vochițoiu!

 • 27 octombrie 2015 la 17:13
  Permalink

  Mor în fiecare zi oameni călcați de mașini, în accidente, prin spitale sau în teatrele de operațiuni. Nu i-am văzut pe acești sensibili să ia atitudine…să o pună de o chetă pentru familiile îndoliate. La polițistul călcat de șoferul turc, de exemplu. Dar asta e – interesul poartă fesul.

 • 27 octombrie 2015 la 19:28
  Permalink

  Alexandru Moldovan, ce atitudine af fi trebuit să am ca să nu fiu plin de…principialitate ? Oricum eşti un jegos pentru felul în care ai scris despre Klaus Iohannis. A fost ales preşedinte deoarece este român. Dacă nu era român nu era ales. Doar pentru nemernici ca tine şi jivina de Gabriela Firea, ţiitoarea lui Pandele, este altfel. Să îţi intre bine în cap, liberalii sau orice alt partid, vin la putere doar dacă electoratul îi votează nu la dorinţa unei persoane. Gabriel Oprea trebuie să demisioneze nu ca să vină un alt partid la putere ci pentrucă a abuzat puterea. Nu avea dreptul la coloană conform legislaţiei în vigoare. Mai mult, abuzul său de putere a determinat trecerea la cele veşnice a unui om tânăr, care îşi făcea datoria. În rest, dacă electoratul aşa vrea PSD să guverneze mult şi bine. Iar uneperiştii să dovedească în alegeri, pe listele lor, că promovează interesul naţional. Deocamdată sunt ilegitimi, la fel ca foştii conservatori. În rest să ajute Dumnezeu ţara noastră, poporul român.

 • 28 octombrie 2015 la 2:06
  Permalink

  Mai da rau am reusit sa-i suparam domnii care-l sustin pe cetateanul Opre Gabriel.
  Imi cer iertare voua stimati domni, care din cauza inocentei nu vedeti padurea de copaci.
  In primul rand eu nu am spus nimic despre dl. Presedinte, nici bine , nici rau. Desi fiind votat direct de un numar foarte insemnat de concetateni consider ca trebuie sa-l respectam si doar pentru acest lucru.
  Dar cetateanul Oprea Gabriel, desi are coloana oficiala nu mai are coloana vertebrala.
  In cazul accidentului din Apuseni, nu ministru era vinovat,dar ministru a demisionat.
  Dar in acest caz, o reptila posesoare a unei fobii numita MAI, care nu-i in stare sa pronunte 5 cuvinte consecutive fara sa le citeasca, si care cica si-a „complectat” CV-ul cu un doctorat a ajuns ministru , si a ramas cu mainile inclestate pe scaun. Iar daca a cutezat cineva sa-i ceara demisia, apoi acela e neaparat criminal si nu iubeste Romania.
  Deh Guvern format si sustinut de doctori :
  doctor Ponta, doctor Oprea, doctor Oprescu (fost coleg), doctor Nastase (alt fost strateg).
  Iar ingerasii ajunsi in parlament cu marca Dan Diaconescu si cu votul prostovanilor pus pe PPDD, scot cuvinte potrivite, auzi „necrofagi”. Pai boulene, cine ar fi cadavru, dl. Oprea ? da ce frate , pute a mortaciune?
  Nu am nimic cu dl Nicoara, in trecut ne contram, dar cand are dreptate nu pot sa nu-l respect.
  Dumnezeu sa ne ierte si pe noi si pe voi, si pe Haralamb si pe Oprea, si sa-lodihneasca in pace pe dl Gigina

 • 28 octombrie 2015 la 11:23
  Permalink

  Mai ce s-a mai umflat si asta, parca are falcile lui Oprea !!!!
  Dar de CEHunedoara de ce tace ca porcul in papusoi ?? O sa se impopotoneze cu asemenea ” realizare” ??? Alte mii de viitori someri pe care ii reprezinta cu strasnicie si sacrificiu !!! Dar el se lupta cu necrofagii, canibalul !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.