Tânără spulberată de tren

18 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, din Petroşani, a sfârşit, ieri, sub roţile unui tren. Se pare că minora a vrut să traverseze calea ferată, însă nu a mai apucat, fiind surprinsă de tren, care a târât-o câţiva zeci de metri sub roţi. Copila nu a mai avut nici o şansă de supravieţuire.

Singurul copil la părinţi

Tragedie fără margini pentru doi părinţi din Petroşani. Ieri, singurul lor copil, Luca Bianca, a murit. Ea a fost fiica unuia dintre cei mai buni jandarmi montani din judeţul Hunedoara, multiplu medaliat la competiţiile interne derulate de Jandarmerie. „Un tren accelerat care circula din direcţia Cluj spre Bucureşti a surprins-o pe calea ferată pe adolescentă. Impiegatul de mişcare a anunţat SMURD-ul. Din nefericire, deşi echipele medicale au ajuns imediat la faţa locului şi au încercat mai bine de o oră să o resusciteze pe minoră, nu au putut să facă altceva, decât să constate decesul. Părţi din trupul fetei, sfâşiat de roţi, au fost aruncate prin zonă. Nu sunt suspiciuni de sinucidere sau de comiterea de infracţiuni”, a declarat comisarul şef Vasile Hriţac, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara. (L. Botici)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Timiş, contestat de liberali

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Candidatura lui Nicolae Timiş (foto) a fost contestată de organizaţia judeţeană Hunedoara a...

La Ribiţa, e vremea investiţiilor

Se poate spune că la Ribiţa, primarul Ioan Faur (foto) încearcă să facă istorie. „Vreau ca peste ani, când voi...

A intrat TIR-ul în el

Într-o intersecţie extrem de periculoasă, de pe DN7, de la ieşirea din Deva, la podul de la Şoimuş, s-a mai...

Închide