Timiş, contestat de liberali

18 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Candidatura lui Nicolae Timiş (foto) a fost contestată de organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL. Liberalii au depus la Tribunalul Hunedoara o contestaţie privind candidatura primarului din Haţeg la alegerile din 5 decembrie.

Reprezentanţii liberalilor susţin că acesta mai este membru al partidului, motiv pentru care nu se poate înscrie în cursa electorală ca independent. „Nicolae Timiş este membru al PNL. El nu a ieşit din evidenţele noastre, aşa cum a spus la depunerea candidaturii. De altfel, el a fost vicepreşedinte al PNL până la 1 noiembrie, când a demisionat din funcţie. Motivul invocat de domnul Timiş, că nu mai este membru PNL pentru că nu şi-a plătit cotizaţia, nu-i face cinste”, a declarat vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint.

Procese verbale

Nicolae Timiş a depus, la rândul său, o întâmpinare la Tribunalul Hunedoara. „Contestaţia PNL Hunedoara este de toată jena. Scrie în Statutul PNL, art. 17, alin. 2, coroborat cu art. 24, alin.c, că, dacă nu ai plătit cotizaţia de partid, se constată că ai pierdut calitatea de membru. Biroul Politic local al PNL Haţeg a dat o hotărâre prin care constată că mi-am pierdut calitatea de membru PNL, deoarece nu am achitat cotizaţia timp de şase luni. Ca atare, din 27 octombrie, conform procesului verbal încheiat de Biroul politic al PNL Haţeg, eu şi alte 15 persoane, nu mai facem parte din PNL. Toţi ne-am pierdut calitatea de membru al PNL, din cauza neplăţii cotizaţiei. Domnul Moloţ, cel care a semnat contestaţia privind candidatura mea, nu ştiu de ce mai vorbeşte, deoarece ştie că n-are dreptate”, a declarat primarul Haţegului, Nicolae Timiş.

Alte două contestaţii au fost depuse de către Corneliu Miloş, la adresa candidaturilor Marianei Câmpeanu (PNL) şi Lilianei Ţolaş (PSD). Instanţa se va pronunţa în cazul celor două contestaţii, în cursul zilei de astăzi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La Ribiţa, e vremea investiţiilor

Se poate spune că la Ribiţa, primarul Ioan Faur (foto) încearcă să facă istorie. „Vreau ca peste ani, când voi...

A intrat TIR-ul în el

Într-o intersecţie extrem de periculoasă, de pe DN7, de la ieşirea din Deva, la podul de la Şoimuş, s-a mai...

Aqualand se deschide pânã la Crãciun

Parcul acvatic Aqualand, din Deva, un complex de distracţii format din bazine de înot, saune şi spaţii cu jacuzzi, îşi...

Închide