Tânăra prinsă fără permis, bărbaţii prinşi beţi la volan

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânăra de 20 de ani, din municipiul Hu­ne­doara, a fost oprită în trafic de poliţiştii din municipiu, iar la verificarea docu­men­telor s-a stabilit că nu are permis de con­ducere. Şofe­riţa este cercetată penal pentru conducere fără drept a unui autovehicul pe drumurile publice.
În municipiul Deva, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus pe Calea Zaran­dului, de un tânăr în 22 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că avea 1,18 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt şofer din Deva, de 46 de ani, a fost oprit de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş pe DC146A, pe raza comunei Bră­nişca, iar la testarea pentru alcool a reieşit că avea 0,85 mg/l, alcool pur în aerul ex­pi­rat. Şi în aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Evaziune fiscală cu cherestea

Circa 55 metri cub de cherestea au con­fiscat poliţiştii de la punctul de lucru din mu­ni­cipiul Petroşani al unei firme...

Rănit grav după ce a căzut cu motoreta în pârâu

Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Brad, a suferit răni grave, după ce a căzut cu motoreta într-un...

De luni, Termocentrala Mintia furnizează şi căldură în Deva

Oprită din nou pentru reparaţii, Ter­mo­centrala Mintia dă dureri de cap unei mari părţi a populaţiei din municipiul reşedinţă de...

Închide