Evaziune fiscală cu cherestea

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Circa 55 metri cub de cherestea au con­fiscat poliţiştii de la punctul de lucru din mu­ni­cipiul Petroşani al unei firme de exploatare a lemnului. Din alte două puncte de lucru ale aceleiaşi firme din judeţul Gorj, poliţiştii au mai confiscat o cantitate însemnată de che­res­tea cât şi buşteni.
„În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice din cadrul IPJ Gorj, într-un dosar penal ce are ca obiect să­vâr­şirea infracţiunii de evaziune fiscală, privind comercializarea de cherestea, cu ocazia ve­rificărilor efectuate la o societate comercială cu punctul de lucru în comuna Muşeteşti, po­liţiştii au confiscat valoric 100 mc de cheres­tea şi 18 mc buştean, în valoare de 639.000 de lei”, precizează IPJ Gorj. Poliţiştii au apli­cat şi o amenda în valoare de 15.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sanc­ţio­narea contravenţiilor silvice. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rănit grav după ce a căzut cu motoreta în pârâu

Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Brad, a suferit răni grave, după ce a căzut cu motoreta într-un...

De luni, Termocentrala Mintia furnizează şi căldură în Deva

Oprită din nou pentru reparaţii, Ter­mo­centrala Mintia dă dureri de cap unei mari părţi a populaţiei din municipiul reşedinţă de...

Minor tâlhărit pe o stradă din Deva

Autorul infracţiunii este un tânăr de 18 ani, prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta l-a bătut...

Închide