Tânără din Lupeni ucisă de fostul iubit în centrul Timişoarei

22 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Mircea Crivăţ

Individul a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori şi apoi a fugit încercând să scape. A fost prins de poliţişti şi arestat preventiv. Tragedia a avut loc într-un parc din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara.

Ucigaşul se numeşte George Cosmin Titiş (foto), are 31 de ani şi este din Lupeni, la fel ca şi victima sa, Karina Parnica (foto), o fată de 21 de ani, cu care ar fi avut o relaţie. Individul n-a putut concepe că fata nu mai vrea să aibă de-a face cu el şi, orbit de gelozie, şi-a conceput planul de răzbunare.
Din spusele unor prieteni, fata s-a despărţit de Titiş, care era foarte gelos, o teroriza şi deseori o bătea. A plecat în Anglia, unde se afla de aproximativ nouă luni. Potrivit celor scrise pe pagina ei de Facebook, Karina stătea în localitatea Lincoln, din ţinutul Lincolnshire. Titiş îi tot trimitea mesaje în care o ameninţa cu moartea, îi cerea să vină înapoi acasă, că dacă nu, o omoară pe mama sa. Fata se pare că şi-a presimţit moartea, deoarece i-ar fi spus unui prieten cu ceva timp înainte că probabil o s-o vadă doar la înmormântarea ei.
Nu se ştie de unde a aflat criminalul că tânăra s-a întors în România, cert este că a urmărit-o şi în cele din urmă a ucis-o. Bărbatul plecase din Lupeni în Timişoara de mai multe luni, nu avea ocupaţie, iar acum este cercetat pentru omor.
Tânăra se plimba, vineri seara, alături de o prietenă prin parcul Catedralei Mitropolitane din Timişoara, când Titiş a urmărit-o, înarmat cu un cuţit. A chemat-o ceva mai departe de prietena alături de care se plimba, au avut o scurtă discuţie şi apoi Titiş a lovit cu cuţitul. A înjunghiat-o pe fată în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori. A lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge şi a fugit, dar a fost prins de poliţişti trei ore mai târziu, pe lângă calea ferată din zona Pădurea Verde, de la ieşirea din Timişoara, spre Lugoj. Tânăra a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, dar nu a mai putut fi salvată. Magistraţii Tribunalului Timiş au emis, sâmbătă seara, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui George Cosmin Titiş.
„Tribunalul admite propunerea (procurorilor . n.r.). Dispune arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului Titiş George Cosmin“, arată soluţia pe scurt a Tribunalului Timiş.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva pentru această săptămână este Omul din Nazareth, de Anthony Burgess, apărută...

Luncoiu de Jos, peisajele şi oamenii lui

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Primăria comunei Luncoiu de Jos şi...

Licitaţie reluată pentru modernizarea staţiei CFR Petroşani

Procedura a fost reluată după ce la prima licitaţie nu s-a prezentat nici un ofertant. La fel s-a întâmplat şi...

Închide