Proxeneţi din Valea Jiului săltaţi de poliţişti

22 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

A policeman simulates an arrest during national security day in Nice, southeastern France, October 8, 2011. REUTERS/Eric Gaillard (FRANCE – Tags: CRIME LAW)

Maximilian Gânju

Doi indivizi care ar fi condus o reţea de prostituţie în Franţa şi erau căutaţi de autorităţile judiciare, au fost prinşi de poliţiştii hunedoreni, în urma unei acţiuni derulate în Valea Jiului.

”Poliţiştii hunedoreni au desfăşurat o acţiune în urma căreia au depistat şi au reţinut doi bărbaţi, Ioan Alexandru Ciornohac, în vârstă de 39 de ani, din oraşul Petrila şi Ioan Moldovan, în vârstă de 19 ani, din Lupeni, pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare.
Cei doi au fost reţinuţi şi prezentaţi Curţii de Apel Alba-Iulia, care a emis mandate de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autorităţile franceze”, a arătat IPJ Hunedoara.
Suspecţii sunt cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni de constituire de grup infracţional, trafic de persoane şi proxenetism, fapte săvârşite pe teritoriul francez, la sfârşitul anului 2018. La Curtea de Apel Alba Iulia, cei doi suspecţi, Ioan Moldovan şi Ioan Ciornohac, au refuzat să fie predaţi autorităţilor judiciare franceze.
Totodată, şi poliţiştii din Orăştie au organizat o acţiune în urma căreia au prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Orăştie, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă. ”Tânărul, care se sustrăgea urmăririi penale, motiv pentru care se afla în urmărire naţională, urmează a fi cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânără din Lupeni ucisă de fostul iubit în centrul Timişoarei

Individul a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori şi apoi a fugit încercând să scape. A fost prins de...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva pentru această săptămână este Omul din Nazareth, de Anthony Burgess, apărută...

Luncoiu de Jos, peisajele şi oamenii lui

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Primăria comunei Luncoiu de Jos şi...

Închide