Tânăra cu zeci de furturi la activ va rămâne după gratii

27 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Recidivista a încercat să-şi obţină libertatea pe durata cercetărilor şi le-a cerut judecătorilor din Petroşani să o plaseze sub control judiciar. Aceeaşi cerere a făcut-o şi complicele ei, un adolescent de 17 ani.

Geanina Mihoc şi Mihai Radu sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat şi au ajuns în arest preventiv. Cei doi au solicitat Judecătoriei Petroşani înlocuirea arestului cu o măsură mai blândă, respectiv arest la domiciliu sau chiar control judiciar. Solicitările le-au fost respinse de instanţa de fond, soluţia Judecătoriei Petroşani fiind confirmată, zilele trecute, de Tribunalul Hunedoara.
Reamintim că tânăra din municipiul Lupeni a fost arestată pentru o serie de furturi comise în Petroşani. Geanina Larisa Mihoc a acţionat în tot judeţul, de regulă ajutată de complici minori. Şi acum, în cazul furturilor din Petroşani, tânăra a avut ”ajutor” un minor. Ea, cât şi minorul de 16 ani, tot din Lupeni, sunt autorii a trei furturi de portofele şi telefoane mobile. În două zile, cei doi au furat poşeta unei angajate de la o firmă din Petroşani, în ea fiind suma de 500 lei, telefonul mobil, carduri şi acte. O altă victimă este un bărbat de 66 de ani. Omul era la Serviciul Taxe şi Impozite Petroşani, s-a aşezat la o masă pentru a completa un formular, a pus borseta lângă el, pe masă, iar după ce a terminat de completat documentul a constatat lipsa borsetei (în care se aflau mai multe carduri bancare, acte de identitate şi un telefon mobil). Cei doi au mers apoi în Piaţa Centrală din Petroşani, unde au făcut o altă victimă. I-au furat borseta în care avea cheile de la trei autoturisme.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 28.05.2020

Eugen Lucaciu, de 40 de ani, din Haţeg Pentru că a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare...

Bulina albă, 28.05.2020

Remus Popescu, şeful Serviciului Salvamont Petroşani Pentru că alături de colegii lui a dus la bun sfârşit o misiune de...

Gura lumii, 28.05.2020

Controale peste conroale pe capul unui şef care se ocupă cu protecţia alimentară. Omul este hărţuit de nişte superiori de-ai...

Închide