Tânără bătută şi ameninţată de un puşcăriaş

Femeia a avut o relaţie de câteva luni cu individul, a aflat că a făcut puşcărie şi l-a părăsit. Agresorul n-a putut accepta acest lucru şi a bătut-o într-un local din Petroşani, pentru a o convinge să se întoarcă la el.

Nu a vrut să se împace
Agresorul, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Gorj, aciuat prin municipiul Petro­şani de ceva vreme, a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de ameninţare, vio­lenţa în familie şi distrugere. Anche­tatorii au arătat că individul şi-a agresat fosta concubină, a ameninţat-o cu moar­tea, dar pentru că un alt bărbat a inter­venit în conflict, şi-a vărsat nervii pe ma­şina femeii. ”Persoana vătămată şi in­culpatul au întreţinut o relaţie consen­suală timp de circa 4 luni, iar după ce persoana vătămată a decis să pună capăt acestei relaţii, în data de 7 august 2019, în jurul orei 15:30, în încercarea de a o determina pe femeie să se împace şi să reia relaţia, bărbatul s-a deplasat la locul de muncă al acesteia, respectiv la Res­taurantul Parângul. Pe fondul stării de nervozitate, determinată de faptul că femeia nu a fost de acord cu reluarea relaţiei cu inculpatul, acesta a început să o agreseze fizic, trăgând-o de păr şi lovind-o cu pumnul în zona toracică.În conflict a intervenit martorul (…), care se afla în local, reuşind să-l imobilizeze pe inculpat şi solicitându-i să se liniştească”, se arată în rechizitoriul procurorilor.Recidivistul a plecat de teama celui care intervenise în oprirea conflictului, dar după câteva minute a revenit şi, având în mână un bolovan, a lovit geamul din spate al auto­turismului femeii, după care a continuat să o ameninţe că o bate şi că o omoară. Tânăra a cerut ajutor poliţiştilor, iar Judecătoria Petroşani a emis şi un ordin de protecţie împotriva individului. Jude­cat pentru trei infracţiuni, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 3.900 lei. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi de Apele Române

Mai multe acţiuni de control derulate de Apele Române şi poliţişti s-au soldat cu amenzi de 190.000 de lei pentru

Percheziţii la afaceriştii cu arbori tăiaţi ilegal

Ieri dimineaţă, au fost efectuate 12 percheziţii, la persoane bănuite că ar fi tăiat, fără drept şi ar fi sustras

Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor. DECLARAŢIE DE PRESĂ

Primarul Oancea, obligat prin lege să asigure funcţionarea serviciului public de alimentare cu energie în sistem centralizat al Municipiului Deva!!!

Închide