Amendaţi de Apele Române

Mai multe acţiuni de control derulate de Apele Române şi poliţişti s-au soldat cu amenzi de 190.000 de lei pentru exploatarea ilegală unor râuri.
Una dintre amenzi a fost acordată unei firme care exploata pietriş şi nisip din Jiul de Est, în zona municipiului Petroşani. Ve­rificările au vizat activitatea de exploatare a agregatelor minerale din bazinul hidro­grafic Mureş, respectiv din judeţele Mu­reş, Hunedoara şi Alba. Fiecare echipă a fost însoţită de un topograf autorizat. ”Echipele de control au verificat măsurile dispuse prin actele de reglementare, teh­nologia de exploatare folosită, existenţa bornelor perimetrale, gropi sau denivelări ale perimetrelor. De asemenea, au fost verificate buletinele de analize cu privire la respectarea indicatorilor de calitate ai apelor uzate evacuate în cursurile de apă de la staţiile de sortare – spălare de agre­gate minerale”, au precizat reprezentanţii Apelor Române. Acţiunile de verificare şi control comune între Apele Române şi alte instituţii abilitate vor continua la nivel naţional până la sfârşitul anului. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii la afaceriştii cu arbori tăiaţi ilegal

Ieri dimineaţă, au fost efectuate 12 percheziţii, la persoane bănuite că ar fi tăiat, fără drept şi ar fi sustras

Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor. DECLARAŢIE DE PRESĂ

Primarul Oancea, obligat prin lege să asigure funcţionarea serviciului public de alimentare cu energie în sistem centralizat al Municipiului Deva!!!

Teatrul din Petroşani are manager interimar!

Managerul teatrului din Peroşasni, Cosmin Rădescu, a fost concediat, el având un preaviz de 15 zile. Ieri, acest preaviz a

Închide