Tânără băgată în spital de un şofer cu permis de câteva luni

3 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Şoferul vinovat de rănirea tinerei nu i-a acordat prioritate şi a lovit-o cu autotu­ris­mul chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în centrul Petroşaniului, în zona unui complex comercial.
„Poliţiştii sosiţi la faţa locului, au stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Pe­troşani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei ti­nere de 27 de ani, care se angajase în tra­ver­sarea drumului public pe trecerea pen­tru pietoni şi a accidentat-o. Atât condu­că­torul auto cât şi victima, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/litru”, informează IPJ Hunedoara. Femeia a ajuns la Spitalul de Urgenţă Pe­troşani pentru a primi îngrijiri medicale, iar şoferul este cercetat pentru vătămare cor­porală din culpă.
Pe de altă parte, poliţiştii rutieri îl cer­cetează penal pe un alt tânăr în vârstă de 31 de ani, din oraşul Haţeg, care conducea un autoturism pe DJ 686B, între localităţile Păclişa şi Sânpetru, fiind băut. La testare, aparatul a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost dus la spital pentru a se stabili ce valoare avea în sânge. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se distra împuşcând pisicile de pe stradă

Trei ani de cercetări au fost necesari pen­tru a se ajunge în cele din urmă la renun­ţarea la acuzaţii, soluţie...

Prelungirea aplicării măsurii prevăzute de art.1 din OUG Nr.132/2020

În data de 29.10.2020 a fost publicat , pe site-ul Ministerului Muncii și Protecției Sociale , Proiectul de Hotărâre pentru...

Devenii au primit pe telefoane mesaje RO-ALERT din cauza noului virus

Ieri, locuitorii municipiului Deva au fost avertizaţi prin mesaj RO-ALERT despre creşterea numărului de cazuri de Covid, în condiţiile în...

Închide