Se distra împuşcând pisicile de pe stradă

Trei ani de cercetări au fost necesari pen­tru a se ajunge în cele din urmă la renun­ţarea la acuzaţii, soluţie întărită şi de instan­ţa de judecată. Individul a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespec­tarea regimului armelor si muniţiilor, uzul de armă fără drept şi cruzime împotriva animalelor. Totuşi, autorităţile i-au confiscat arma cu aer comprimat deţinută ilegal.
Este vorba de cazul unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Petroşani, care a fost identificat de poliţişti, în aprilie 2016, după ce aceştia au fost alertaţi că trage cu o arma după pisici prin cartierul Aeroport. ” În urma verificărilor efectuate a fost identificat nu­mitul M. I. ca fiind persoana care în seara zilei de 24.04.2016 a tras cu arma după cele doua pisici în loc public, folosind o puşcă cu aer comprimat marca Tytan model B 2-4, cal. 4,50 mm, având alice din plumb calibru 4,5 mm. Arma în cauză şi un număr de 277 alice de calibru 4,5 mm au fost ri­dicate de organele de poliţie de la domiciliul inculpatului şi depuse la camera de corpuri delicte a I.P.J Hunedoara”, se arată în cerce­tarea organelor judiciare.
Individul cumpărase arma cu aer com­primat cu mai mulţi ani în urmă, nu avea permis şi o deţinea ilegal. Pus sub urmărire penală, individul a recunoscut faptele, dar n-a mai ajuns să fie judecat pentru că s-a renunţat la urmărirea penală. Procurorul de caz a cerut totuşi confiscarea armei şi a celor 277 alice de calibrul 4,5 mm, soli­ci­tare admisă de judecătorii din Petroşani în vara acestui an. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.