Tânăr găsit spânzurat într-o livadă la periferia Devei

10 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment

Un tânăr de doar 26 de ani, din Simeria, a fost găsit spânzurat, într-un copac dintr-o livadă de la periferia municipiului Deva, din zona unui service auto.
Şerban Klaus plecase de o săptămână de acasă, însă, familia lui nu l-a dat dispărut. Cadavrul a fost văzut sâmbătă, 9 iunie, de o femeie care trecea prin zonă şi care a alertat poliţiştii.
„Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de o femeie că într-o livadă din zona Dacia Service, se află un bărbat spânzurat într-un copac. Cu ocazia cercetărilor la faţa locului, persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de un tânăr de 26 de ani din Simeria. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, fiind transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.
Tânărul era plecat de acasă din data de 4 iunie. Cadavrul său era deja în stare avansată de descompunere atunci când a fost găsit. Motivul care l-a determinat să-şi pună capăt zilelor nu este cunoscut. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Tragedie într-o familie din vestul țării! Fiul de 26 de ani găsit spânzurat! | 10 iunie 2018

  Scrie un comentariu

  stiri si ziare
  Citește articolul precedent:
  Camere video pentru pescuit ilegal pe Pârâul Polatişte

  Renumit odinioară pentru păstrăv şi lipan, Pârâul Polatişte a intrat pe mâna braconierilor. Ceea ce nu ştiu aceştia este că...

  Urmează Bursa Locurilor de Muncă

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează joi, 14 iunie, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă.

  Lelese: drumuri şi iluminat public modernizate

  Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) se dovedeşte a fi o poartă deschisă către susţinerea financiară a implementării proiectelor de...

  Închide