Pericol iminent în centrul Petroşaniului

10 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pericolul producerii unui accident a fost deosebit de ridicat, drept dovadă şi primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a mers la faţa locului şi cu ajutorul poliţiştilor locali a izolat zona şi a cerut sprijinul pompierilor militari.
Este vorba de cel putin o bucată din construcţie, de la un imobil de opt etaje (foto), care stătea să cadă pe zona pietonală. Intervenţia de îndepărtare a bucăţilor de beton era una dificilă, şi cei de la Detaşamentul de Pompieri Petroşani au luat în calcul solicitarea în sprijin a echipei de alpinişti din cadrul ISU Hunedoara. Circulaţia în zonă a fost oprită până la îndepărtarea pericolului. Responsabilitatea pentru întreţinerea imobilului aparţine locatarilor, dar pentru că s-a cerut ajutor prin 112 şi pericolul era iminent, pompierii au fost nevoiţi să intervină la solicitare. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr găsit spânzurat într-o livadă la periferia Devei

Un tânăr de doar 26 de ani, din Simeria, a fost găsit spânzurat, într-un copac dintr-o livadă de la periferia...

Camere video pentru pescuit ilegal pe Pârâul Polatişte

Renumit odinioară pentru păstrăv şi lipan, Pârâul Polatişte a intrat pe mâna braconierilor. Ceea ce nu ştiu aceştia este că...

Urmează Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează joi, 14 iunie, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă.

Închide