Tânăr din Deva arestat pentru bătaie pe o terasă din centrul oraşului

Un tânăr de 25 de ani din Deva a ajuns în spatele gratiilor, după ce a agresat un bărbat din Zalău. Incidentul s-a petrecut pe terasa localului Imperial din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, la primele ore ale dimineţii.

”În data de 8 august, în jurul orei 6, Poliţia Deva a fost sesizată de barmanul unui local din municipiul Deva, că pe terasa localului a avut loc o altercaţie. În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din municipiu, a agresat, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 37 de ani, din Zalău. Tânărul de 25 de ani a fost reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru vătămare corporală”, a informat IPJ Hunedoara.
Totodată, oamenii legii au cerut în instanţă arestarea preventivă a agresorului. Judecătoria Deva a admis cererea procurorilor. ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, de arestare preventivă a inculpatului Liviu Samuel Prejban (foto). Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu începere de la data de 11 august 2018 şi până la data de 09 august 2018, inclusiv”, se arată pe portalul Judecătoriei Deva. Hotărârea instanţei nu este definitivă, împotriva acesteia putând fi depusă contestaţie. Liviu Samuel Prejban este cunoscut ca membru al unui club sportiv şi participant la diverse competiţii sportive. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Tânăr din Deva arestat pentru bătaie pe o terasă din centrul oraşului

  • 12 august 2018 la 21:01
    Legătură permanentă

    Asta-i unu din sclavii lui PERASIFON. Asta-i un SIFON mai mic. Ha ha ha

  • 13 august 2018 la 9:11
    Legătură permanentă

    Astia Marganeii iar nu va potoliti … va scos Nitu afara ca pe fraieri din To The King … nu mai aveti voi in nici un bar din judet si voi sunteti smecherii… saraciilor numai gura e de voi injositilor… Balasa i pe.toate partile ca e peste tot

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.