Tâlharul din Vulcan a fost trimis în judecată

Recidivistul a urmărit o tânără şi a atacat-o într-o scară de bloc. Individul a imobilizat-o, dar pentru că fata a strigat după ajutor, a lovit-o şi apoi a fugit cu ghiozdanul tinerei.
Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­decătoria Petroşani au finalizat dosarul de cercetare penală deschis pe numele indi­vi­dului de 33 de ani, din Vulcan, condamnat până acum pentru mai multe tâlhării. Ovidiu Griga este acuzat de tâlhărie calificată. Conform anchetatorilor, individul a comis fapta la scurt timp după ce scăpase din puşcărie. Executase tot o pedeapsă primită pentru tâlhărie. Griga ţintea doar femei pe care le urmărea şi apoi le tâlhărea.
În anul 2018 a făcut două victime în Lupeni. Recidivistul a fost liberat condi­ţio­nat în ultimele zile ale lunii noiembrie 2020. De această dată a fost prins de către poli­ţişti după ce au vizionat imaginile de la sis­temul de supraveghere al muni­ci­piului. L-au văzut pe recidivist cum îşi aş­teaptă şi apoi urmăreşte victima, iar odată prins a re­cunoscut. De altfel, poliţiştii au găsit asupra lui şi bunurile furate de la tânără. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amenzi de zeci de mii de lei

Majoritatea sancţiunilor au fost date pentru lipsa măştilor, adică nerespectarea măsurii protecţie individuală. Verificările din ultimele 24 de ore privind

Agricultor decedat după ce şi-a prins piciorul în motocultor

Bărbatul de 54 de ani, din comuna Beriu, a sângerat până la moarte. Accidentul a avut loc pe un câmp

Ce se întâmplă acum pe deponeul ecologic de la Bârcea Mare

Adriana Năstase După povestea cu levigatul, care a ajuns unde nu trebuia, susţin unii, am vrut să aflăm de la

Închide