Plecată de la domiciliu

31 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În data de 30 martie, în jurul orei 21:45, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din Orăştie, că, în aceeaşi zi, în jurul orei 20:00, fiica sa, Ana-Maria- Elena Amarine, de 21 ani, (foto), a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Persoana plecată voluntar are urmă­toarele semnalmente: aproximativ 1,60 metri înălţime, 45 kg., păr negru, faţă ovală şi era îmbrăcată cu pantaloni tip colant, de culoare neagră, tricou de cu­loare galbenă, geacă îmblănită, de cu­loare verde, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă. Din primele in­ves­tigaţii, poliţiştii au stabilit că tânăra a mai fost plecată voluntar de la domiciliu.
Ca urmare a sesizării, poliţiştii au de­ma­rat deîndată o serie de activităţi inves­tigative şi de căutare, în vederea depis­tării tinerei, cu privire la care a fost soli­citată şi măsura urmării naţionale. Po­liţiştii continuă activităţile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlharul din Vulcan a fost trimis în judecată

Recidivistul a urmărit o tânără şi a atacat-o într-o scară de bloc. Individul a imobilizat-o, dar pentru că fata a...

Amenzi de zeci de mii de lei

Majoritatea sancţiunilor au fost date pentru lipsa măştilor, adică nerespectarea măsurii protecţie individuală. Verificările din ultimele 24 de ore privind...

Agricultor decedat după ce şi-a prins piciorul în motocultor

Bărbatul de 54 de ani, din comuna Beriu, a sângerat până la moarte. Accidentul a avut loc pe un câmp...

Închide