Amenzi de zeci de mii de lei

Majoritatea sancţiunilor au fost date pentru lipsa măştilor, adică nerespectarea măsurii protecţie individuală. Verificările din ultimele 24 de ore privind combaterea pan­demiei au vizat în special, zonele aglo­merate, centre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.
Au fost verificate 34 societăţi comerciale şi 34 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale (39 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi una pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie), valoa­rea totală a amenzilor fiind de 24.000 de lei. ”Cu ocazia controalelor în trafic, efec­tuate împreună cu inspectori din cadrul In­spec­to­ratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă şi per­soane, inclusiv modul în care măsurile de protecţie stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării trans­portului de persoane, prin curse regu­late/ speciale”, precizează IPJ Hunedoara.
Echipele de control care au acţionat pe toată raza judeţului au fost alcătuite ca de fiecare dată din poliţişti jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspecto­ra­tului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direc­ţiei de Sănătate Publică, ai Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Agricultor decedat după ce şi-a prins piciorul în motocultor

Bărbatul de 54 de ani, din comuna Beriu, a sângerat până la moarte. Accidentul a avut loc pe un câmp

Ce se întâmplă acum pe deponeul ecologic de la Bârcea Mare

Adriana Năstase După povestea cu levigatul, care a ajuns unde nu trebuia, susţin unii, am vrut să aflăm de la

Consiliul Judeţean a aprobat contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 80 de milioane de lei

Consiliul Judeţean Hunedoara a adoptat, în şedinţa de miercuri, o hotărâre privind aprobarea contractării unei finan­ţări rambursabile interne în valoare

Închide