Tâlhărită în plină stradă

27 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

S-a întâmplat la Petroşani, în plină stradă, iar suspectul a profitat de faptul că era întuneric. Victimă a fost o femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate. Femeia mergea spre casă şi avea un cărucior cu cumpărături cu care-şi ducea plasele, iar din spatele ei a apărut un bărbat care a împins-o. Pensionara a căzut, iar tâlharul i-a furat poşeta ce se afla legată de mânerul căruciorului.

„În interiorul poşetei se aflau mai multe bunuri (o tabletă, trei telefoane mobile, un portmoneu cu 200 de coroane suedeze, documente personale. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au identificat un minor în vârstă de 17 ani, faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru fapta reclamată de petroşăneancă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident mortal la ieşire din Haţeg

Un şofer de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a...

Comunicat de presă

Fonduri alocate de Uniunea Europeană pentru desfăşurarea stagiilor de pregătire practică pentru 333 de elevi ai învăţământului tehnic şi profesional...

Manelist din Petroşani, arestat preventiv în lipsă

Un cântăreţ de manele din Petroşani a fost arestat în lipsă pentru punere în circulaţie de euro falşi. Mandatul a...

Închide