Cum să te lauzi cu întârzierea banilor pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva?

27 februarie 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Primarul Devei, Florin Oancea şi prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, au organizat o conferinţă în care au anunţat triumfător că au adus bani pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. „Alocarea acestor fonduri, respectiv 2,5 milioane de lei, a fost posibilă atât în urma solicitărilor comune ale prefectului judeţului Hunedoara şi ale primarului Devei, cât şi a întâlnirilor oficiale cu factori de decizie din Ministerul Sănătăţii“, au anunţat cei doi.
În primul rând, banii la care cei doi fac referire ar fi trebuit să ajungă în judeţ în trimestrul al patrulea al anului trecut, la rectificarea anuală. Asta dacă Guvernul şi Ministerul Sănătăţii ar fi înţeles ce înseamnă să respecţi graficul unei lucrări de importanţa celei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Practic, cei doi se laudă cu întârzierea celor 2,5 milioane de lei.
În al doilea rând, nu ar trebui să le spun eu că ruşinea, ca şi minciuna, are picioare scurte. O ştiţi şi voi, cum o ştiu şi eu, că drumurile voastre la Bucureşti pentru spital au fost imaginare.
În al treilea rând, nu ştiu dacă românii sunt tocmai liniştiţi, indiferent ce mai spuneţi de acum încolo, domnilor de la PNL. Pentru că să nu uităm ce a declarat, de curând, Florin Cîţu, desemnat în acest moment premier: „ar trebui să terminăm cu această propagandă – sănătatea şi învăţământul, prioritatea zero în România şi să punem mai mult accent pe susţinerea mediului privat”. Cum să fii liniştit cu aşa declaraţii?
Şi, apropo, poate vorbiţi cu domnul Florin Cîţu, desemnat premier între timp, să finalizeze achiziţiile necesare pentru combaterea coronavirusului, achiziţie ce trebuie derulată de Ministerul Finanţelor Publice.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mumu spune:

  Tractoristule ai uitat ca voi ati votat bugetul tarii cu 6 luni intarziere si toata tara a fost blocata?
  Acum esti foarte atent la termene.
  Sunt curios cum ati executat lucrarile daca nu ati avut buget?

  Ia spune cum este cu RMN-ul de la Spital? Ala cumparat cu credit si adus dupa 3 ani!
  Ala inaugurat de 3 ori si care nu functioneaza nici acum!

 2. Valea Jiului spune:

  Sa modernizeze asfalteze Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) drumurile judetene din Valea Jiului (ex. drumul judetean din Parang , …) daca mai vreti voturi de aici din Valea Jiului , ca v-am votat de 30 de ani

 3. mari spune:

  Nu va suparati , aceasta suma nu a fost cuprinsa la buget pe anul 2020, ci pe anul 2019 la rectificarea bugetara anula ,asa ca las-o mai moale ,,Mumu “.Un lucru este cert va face-ti ca a-ti uitat cand presedintele tarii si puterea de acum au amanat votarea bugetului tarii pana in luna martie

 4. emi spune:

  demite-l pe arion de la apaprod ca numai tampenii face

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlhărită în plină stradă

S-a întâmplat la Petroşani, în plină stradă, iar suspectul a profitat de faptul că era întuneric. Victimă a fost o...

Accident mortal la ieşire din Haţeg

Un şofer de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a...

Comunicat de presă

Fonduri alocate de Uniunea Europeană pentru desfăşurarea stagiilor de pregătire practică pentru 333 de elevi ai învăţământului tehnic şi profesional...

Închide