Este Florin Cîţu premierul pe care şi-l doresc românii?

27 februarie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier al României. Ţara noastră are nevoie de un premier care să se preocupe de stabilitate, de măsuri ferme şi care să arate consecvenţă, mai ales după ultimele luni de instabilitate şi incertitudine politică.
Şi acum să ne uităm la cifre, declaraţii şi, în general, la realitate.
Îşi doresc românii un premier care a declarat că „ar trebui să terminăm cu această propagandă – sănătatea şi învăţământul, prioritatea zero în România şi să punem mai mult accent pe susţinerea mediului privat“?
Îşi doresc românii un premier care a umflat datoria publică cu patru miliarde de euro în ultimele două luni ale anului 2019 şi care a reuşit să arunce România pentru prima oară în istorie, deficit bugetar în prima lună a anului?
Îşi doresc românii un premier care a fost respins de Parlamentul României în audierile din comisii şi a picat la o moţiune simplă?
Îşi doresc românii un premier care a provocat creşterea ratelor, a facturilor cetăţenilor români prin prăbuşirea leului în faţa euro şi a crescut inflaţia de la 3,2 la sută, la 3,9 la sută?
Îşi doresc românii un premier care, în anul 2020, a făcut împrumuturi de 5,55 miliarde de euro în contextul în care avea de acoperit un deficit, în ianuarie, de doar 100 de milioane de euro?
Şi acum să vorbim despre responsabilitate. Este obligaţia Preşedintelui Klaus Iohannis să nominalizeze o persoană capabilă să formeze o majoritate. România trebuie să aibă cât mai rapid un guvern cu puteri depline!
În acest context, ce face PNL? Se asigură că ţara este în criză, totul din dorinţa unor anticipate, pentru că ştiu că în fiecare zi pierd în faţa oamenilor. Nu trebuie să vă grăbiţi cu alegerile, aveţi şansa să demonstraţi că puteţi guverna bine. De ce nu o faceţi acum?
Ce vom face noi? PSD a anunţat că va susţine învestirea unui guvern format din profesionişti, care să fie capabil să gestioneze pericolul legat de epidemia de coronavirus şi care să asigure administrarea corectă a ţării până la alegerile parlamentare. Iar Florin Cîţu numai imaginea unui profesionist nu o reprezintă.
Natalia-Elena Intotero, deputat PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Geo Istoricu spune:

    Întrebarea este foarte corectă. Însă, cine stabilește ce vor românii? Poate vorbi o persoană în numele tuturor românilor? Fie vorba între noi, Sorin Grindeanu a fost dorit de toți românii? Dacă da de ce a fost înlîturat Guvernul Grindeanu prin moțiune de cenzură? Mihai Tudose a fost dorit de toți românii? Dacă da de ce a fost înlăturat? Viorica Dăncilă a fost dorită de toți românii? Dacă da de ce nu a devenit președintele României. De ce a obținut așa multe voturi în diaspora datorită eforturilor deosebite ale autoarei prezentului articol? Iată ce mulți “de ce” apar de la o singură întrebare altfel foarte corectă.

  2. iovu spune:

    Ei, na ! Ca tu ai stiut si le-ai oferit !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum să te lauzi cu întârzierea banilor pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva?

Primarul Devei, Florin Oancea şi prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, au organizat o conferinţă în care au anunţat triumfător că...

Tâlhărită în plină stradă

S-a întâmplat la Petroşani, în plină stradă, iar suspectul a profitat de faptul că era întuneric. Victimă a fost o...

Accident mortal la ieşire din Haţeg

Un şofer de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a...

Închide