Accident mortal la ieşire din Haţeg

27 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un TIR. Vinovat de moartea şoferului autoturismului pare a fi conducătorul autotrenului, care a ieşit în drumul naţional fără să se asigure corespunzător.

Poliţiştii au stabilit că şoferul TIR-ului, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Braşov, efectua o manevră de întoarcere, după ce a ieşit din parcare. „Un conducător auto în vârstă de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, care conducea un autoturism pe Drumul Naţional 68, din direcţia Haţeg – Caransebeş, la ieşirea din oraşul Haţeg, a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Braşov, care efectua o manevră de întoarcere, după ce a ieşit dintr-o parcare“, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, el prezentând multiple fracturi, inclusiv la coloana cervicală, mâini şi picioare, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Poliţiştii din Haţeg au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă

Fonduri alocate de Uniunea Europeană pentru desfăşurarea stagiilor de pregătire practică pentru 333 de elevi ai învăţământului tehnic şi profesional...

Manelist din Petroşani, arestat preventiv în lipsă

Un cântăreţ de manele din Petroşani a fost arestat în lipsă pentru punere în circulaţie de euro falşi. Mandatul a...

Măsuri de urgenţă pentru prevenirea infecţiilor cu Coronavirus în municipiul Deva

Am convocat, astăzi, 27 februarie 2020, la ora 8:00, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea aprobării planului propriu...

Închide