Actualitate

Tâlhar prins de fratele femeii jefuite

Individul a lovit cu pumnii o femeie pe care voia să o tâlhărească, dar aceasta s-a împo­trivit şi a început să strige după ajutor. Ca să scape cu poşeta victimei, suspectul, un băr­bat de 28 de ani, a lovit-o cu pumnul pentru a o lăsa inconştientă.
„Poliţia municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Deva, a fost agresată fizic de un tânăr care a încercat să îi sustragă poşeta. Pentru a-şi asigura scăparea, în condiţiile în care femeia a opus rezistenţă şi a solicitat ajutorul trecătorilor, tânărul i-a apli­cat mai multe lovituri de pumn în zona ca­pului, după care a fugit, fiind urmărit de fra­tele femeii, care a contribuit la prinderea aces­tuia”, a informat IPJ Hunedoara. Sus­pec­tul se numeşte Alberto Manuel Coţovanu şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, ca mai apoi magistraţii Judecătoriei Deva să emită un mandat de arestare preventivă pen­tru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie.
Inculpatul a cerut în faţa instanţei să fie plasat sub o măsură preventivă mai blândă, însă solicitarea fă­cută prin intermediul apărătorului din oficiu a fost respinsă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura