Sport

TAEK-WON DO ITF. Succese peste succese la Eagles Cup

O delegație comună, alcătuită din 44 de sportivi români legitimați la clubu­rile cu specializare taek-won do ITF Hwarang Sibiu, Lupii Deva și Wolf Oradea, reunite sub denumirea Hwarang – Wolfs D&O, a participat la cea de a 9-a ediție a Cupei Eagles, organizată în localitatea Monor, din Ungaria.
La întreceri au participat 305 sportivi din opt țări. Sportivii români au avut o prestație excelentă, cucerind locul I în clasamentul general al competiției, cu 81 de medalii cucerite, 30 de aur, 25 de argint și 26 de bronz. Reprezentanții clubului devean, pregătiți de Mihai Bumbu, au avut evoluții deosebite și s-au întors acasă cu medalii importante. Tâ­năra Ilinka Anastasia Stanciu a cu­cerit o medalie de aur în proba de TULL Individual, alte două medalii, de bronz, fiind obținute de Vlad Mureșan în proba de luptă cadeți 2, categoria 42 kg și de Geanina Procopiuc în proba de spargeri forță cadeți 2.
Rezultate bune au înregistrat la aces­te întreceri internaționale și ceilalți sportivi deveni, Mario Procopiuc, Ianoș Topor și Timea Topor.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura