Actualitate

Sute de noi cazuri de Covid în județ

Ieri, au fost înregistrate 302 cazuri noi de Covid printre hunedoreni. Un număr mare, dar important este că nu mai este presiune pe spitale, formele de boală nefiind grave. Incidența îmbolnăvirilor în județ a fost ieri de 7,14 la mia de locuitori.
Gradul de ocupare al paturilor din spitale este sub 20 la sută, ca atare nu se pune problema ca personalul medical să fie stresat din cauza bolnavilor cu Covid. Sunt 54 de localităție hune­dorene care sunt în scenariul roșu de corona­virus. Incidenţa cazurilor de Covid în municipiul Deva a ajuns, ieri, la o valoare de 10,58 la mia de locuitori, numărul cazurilor consemnate în ultimele 14 zile fiind de 718, potrivit datelor pu­blicate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Un număr mare de bolnavi a fost înregistrat şi în municipiul Hunedoara, unde incidenţa a fost stabilită la 9,63 la mie, cu 673 de cazuri, în ultimele 14 zile.Cea mai mare incidenţă a cazurilor de COVID-19 a fost calculată în comuna Vorţa, cu 14,04 la mia de locuitori – 10 bolnavi, urmată de comuna Baru, cu 13,98 la mie – 38 de bolnavi, şi oraşul Simeria, cu 11,81 la mia de locuitori – 160 de persoane bolnave în ultimele 14 zile. La nivel național, ieri au fost anunțate alte 19.685 de cazuri noi de Covid. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura