„Susţin realizarea unui heliport la spitalul municipal”

Candidatul PP-DD la funcţia de deputat pe Colegiul Hunedoara, Robert Muzsic (foto), susţine realizarea unui heliport la spitalul municipal din Hunedoara. Membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal din Hunedoara, dar şi consilier local din partea PP-DD, Robert Muzsic susţine că o asemenea investiţie este extrem de necesară aici.

Proiect în consiliul local

„Consider că un heliport este mai mult decât necesar la spitalul nostru. Am înţeles de la piloţii care veneau cu elicoptere să ia bolnavi de aici că erau nevoiţi să aterizeze pe stadion. Dacă se întâmpla să aibă loc în acele momente un meci de forbal, trebuia întrerupt jocul. Era vorba de minute, care contează foarte mult, atunci când bolnavii se luptă pentru viaţa lor. Nu îţi permiţi să pierzi timpul. De aceea, e nevoie de un heliport la spital”, a declarat Robert Muzsic, candidatul PP-DD la postul de deputat, în Colegiul Hunedoara.
Muzsic cunoaşte, fiind şi consilier local, problemele cu care se confruntă hunedorenii. De aceea, va susţine în Consiliul Local Hunedoara o asemenea investiţie. „Voi milita pentru construirea heliportului la spital. Vom vedea ce bani are primăria şi cu ce are unitatea medicală, pentru a realiza, în cel mai scurt timp, acest lucru. Viaţa oamenilor depinde de secunde, uneori. Pot fi salvate multe vieţi, dacă avem un heliport, de aceea, cred că este o urgenţă pentru noi, să aprobăm un proiect de hotărâre în consiliu local pentru asta”, a adăugat Muzsic.

One thought on “„Susţin realizarea unui heliport la spitalul municipal”

  • 26 noiembrie 2012 la 13:13
    Permalink

    Iata cat de aerian poate fi ! :))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendat că şi-a înjurat fiica vitregă

Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi, sâmbătă seara, de o tânără din municipiul Deva, cum că tatăl ei vitreg o înjură

Individului-candidat Ovidiu Draia

Drept la replică

Record de vizualizări pe Youtube

Recordul deţinut de către Justin Biber, cu piesa „Baby“, care a ajuns la aproape 805 milioane de vizualizări pe portalul...

Închide