Suspiciuni înainte de al doilea derbi

11-x-1-cetate-cu-hendreaCiprian Marinuţ

Marian Muntean, patronul grupării Cetate Devatrans, o suspectează pe contracandidata la promovare, CSM Bistriţa, de jocuri de culise înaintea meciului pe care devencele îl vor disputa mâine, în deplasare, cu CSM Slatina. „Adversarele noastre sunt motivate de clubul din Bistriţa şi se mobilizează la maximum contra noastră, însă sper să câştigăm indiferent de circumstanţe”, a spus oficialul.

Parcurs perfect
Echipa de handbal feminin Cetate Devatrans, retrogradată din Liga Naţională la finalul sezonului trecut, se descurcă excelent în campionatul Diviziei A, seria B. Gruparea patronată de Marian Muntean a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum în campionat, ultima izbândă înregistrându-se în faţa echipei CSU Reşiţa, scor 33-22 (14-13), sâmbătă, în Sala din Haţeg. Cu acest nou succes, Cetate a urcat pe locul doi în clasament, în urma formaţiei CSM Bistriţa, care are mai multe meciuri disputate. „Echipa merge din ce în ce mai bine şi a câştigat fără probleme meciul cu CSU Reşiţa, deşi la pauză scorul a fost strâns din cauza arbitrajului ostil. Mă bucur că văd în echipa mea jucătoare dornice de afirmare şi de performanţă şi că atmosfera este una pozitivă. Cred că ne vom lupta pentru promovare cu CSM Bistriţa, iar lupta va fi aprigă, deoarece rivalele joacă şi în culise. Am primit recent o invitaţie de a juca şi în Sala de sport din Ilia şi în curând vom disputa câteva partide şi acolo”, a spus Marian Muntean.

Jocuri de culise
Dincolo de bucuria adusă de calitatea jocului echipei sale, oficialul grupării devene îi suspectează pe reprezentanţii grupării CSM Bistriţa, principala rivală la promovare, de jocuri de culise. Marian Muntean e convins că ardelenii vor încerca să-i motiveze şi pe cei de la CSM Slatina înaintea partidei pe care Cetate Devatrans o va disputa mâine cu echipa olteană. „La meciurile cu CSU Reşiţa şi Mureşul Tg. Mureş, adversarele au opus o rezistenţă mai aprigă decât de obicei, semn că au fost motivate în acest sens de cei de la Bistriţa. Sunt convins că reprezentanţii CSM-ului vor efectua aceleaşi manevre şi la meciul cu CSM Slatina”, a spus Muntean. În ciuda temerilor legate de jocuri de culise, Muntean are încredere în echipa sa. „La noi se sudează relaţiile de joc dintre jucătoarele experimentate şi tinerele dornice de afirmare şi avem un joc din ce în ce mai solid. Nu punem presiune pe echipă, dar dorim să le responsabilizăm şi să le determinăm să joace fiecare meci la victorie. Şi până acum am condus de la primul fluier până la final în toate meciurile şi sper ca şi de acum încolo să câştigăm toate partidele şi să promovăm”, a spus Muntean.
Cetate Devatrans va juca, mâine, în deplasare, partida restanţă din etapa a VI-a cu CSM Slatina.
În meciurile anterioare, Cetate a înregistrat următoarele rezultate: 37-25 (21-15) cu Universitatea Oradea, 50-14 (22-8) cu ACS „Avram Iancu” Arad, scor 50-14 (22-8), 33-22 cu Mureşul Tg. Mureş, 39-24 (12:19) cu SCM Piteşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.