Sport

Surprize, surprize la Liga a IV-a. Multe goluri și un nou lider

Etapa cu numărul 19, desfășurată în Liga a IV-a județul Hunedoara, la fi­nalul săptămânii trecute, a înre­gis­trat o schimbare de lider, în condițiile în care lupta dintre echipele din Lupeni și Brad este cunoscută de iu­bitorii fotbalului din județ.

Ambițioși
De această dată, duelul la distanță dintre Minerul Lupeni și CSM Aurul Brad (echipe care urmăresc fiecare cla­sarea pe primul loc la finalul cam­pionatului și o participare la barajul de promovare pentru liga a III-a) a dus la prima schimbare de lider. Surprinzător a fost fost minieșecul minerilor din Lupeni care, pe teren propriu, au ter­mi­nat la egalitate, 1-1, cu Gloria Geoagiu. Gazdele au condus la pauză cu 1-0 prin golul înscris de Andrei Harangozo, dar oaspeții au fost foarte ambițioși și au restabilit egalitatea pe finalul jocului, prin Timotei Bacrău.
O victorie care îi urcă pe primul loc în clasament au obținut jucătorii de la CSM Aurul Brad care, neașteptat, au câștigat în deplasarea de la Inter Petrila, la limită, cu 1 – 0, prin golul înscris de Dan Rucăreanu.


Iată rezultatele etapei:

  • CSO Retezatul Haţeg – ACS Minerul Uricani 8 – 0
  • CSM Dacia Orăştie – CSM Deva 2 – 1
  • CS Inter Petrila – CSM Aurul Brad 0 – 1
  • CSC Sântămăria Orlea – CSM Mihai Viteazul Vulcan 7 – 0
  • ACS Minerul Lupeni – Gloria Geoagiu 1 – 1
  • AS Victoria Călan – ACS Şoimul Băiţa 1 – 5

În clasament, pe primul loc, se află acum CSM Aurul Brad care tota­li­zează 48 de puncte urmată de Minerul Lupeni cu acelaşi număr de puncte dar golaveraj, mai slab și de Gloria Geoagiu cu 40 de puncte. În etapa următoare, Minerul Lupeni joacă în deplasare la CSM Vulcan, iar Aurul Brad pe terenul celor de la Șoimii Băița. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura