Politica si administratie

Primarul Devei, provocare pentru deveni. Ai o problemă? Scrie-i edilului și acesta îți va răspunde

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a găsit o metodă inedită de a intra în legătură cu cetățenii. Astfel, edilul șef i-a provocat pe deveni la o comunicare pe Facebook. Oamenii întreabă, primarul le răspunde la finalul săptămânii de lucru, într-un video.

Ce îi preocupă
„Pentru mine, funcția de primar NU înseamnă nicidecum să stau izolat în birou și să aflu ce se mai întâmplă prin oraș de la colegii mei, din primărie. A fi primar înseamnă a fi conectat cu orașul tău, a fi într-o strânsă legătură cu oa­menii și, bineînțeles, a fi mereu pre­o­cupat de găsirea soluțiilor pentru rezol­varea problemelor cu care orașul sau locuitorii acestuia se confruntă. Găsesc extrem de important să știu că, indi­fe­rent de situație, curiozitate sau pro­ble­mă, voi, dragii mei, aveți posibilitatea să îmi adresați orice fel de întrebare, așa că m-am gândit să schimbăm modul de comunicare: unul transparent și simplu, care să ne apropie și mai mult pe noi toți, cei care locuim în acest minunat oraș.
Sunt sigur că acest concept va prin­de roade, pentru că, până la urmă, cine nu dorește să își facă vocea auzită? Dacă ai avea, tu, cel care citești acum mesajul, o problemă sau o întrebare, nu ți-ar plăcea să știi că ai posibilitatea să îmi semnalezi acest lucru lăsând într-un comentariu toate cele enumerate mai sus cu promisiunea ca eu, o dată pe săptămână, să răspund, într-un video, la întrebările lansate? Eu îmi asum acest angajament în fața voastră și îmi do­resc ca, prin ajutorul vostru, să fiu cons­tant informat cu tot ce vă pre­ocupă, vă frământă și de ce nu, vă bucură, dar nu din birou, nu dintr-un fotoliu și nici din presă, ci prin relația și comunicarea directă pe care noi, împreună, o putem construi, pentru că doar așa putem avea un primar pentru toți și un oraș pentru fiecare. (Voi răs­punde la toate în­trebările voastre, vineri, într-o se­siune video)”, a scris edilul șef al Devei, pe pagina sa de Facebook. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura