FlashPolitica si administratie

Surprize peste surprize, la Simeria, în decembrie

Viaţa culturală şi artistică a oraşului Simeria este tot mai intens conturată în ultima perioadă, şi asta datorită activităţilor numeroase ale Centrului Cultural şi de Creaţie din localitate.
Sute de tineri, puşi în valoare05 Simeria 1
În ultimele şase luni, simerienii şi nu numai, indiferent de vârstă, au avut posibilitatea să participe la o serie de evenimente, menite să îi scoată pentru câteva ore din ritmul vieţii cotidiene. De la spectacole şi piese de teatru, până la concursuri cu diferite tematici, toate gândite minuţios şi puse în practică cu multă dăruire de conducerea Centrului Cultural din Simeria şi cu sprijinul administraţiei locale. Anca Albu este manager al centrului de la începutul lunii iunie a anului în curs, aceasta reuşind prin activităţile organizate să pună în valoare sute de tineri talentaţi. Primul eveniment pus pe roate a avut drept temă promovarea iei tradiţionale româneşti, „De Sânziene purtăm ie“, şi a avut loc în 25 iunie. A urmat apoi în luna iulie piesa de teatru „Încă-i bine!“ cu Rodica Popescu Bitănescu, care a fost prezentată în incinta Parcului de Afaceri din oraş. Şirul evenimentelor a continuat cu o petrecere country şi discotecă pentru copii, spectacolul de folclor „Mărie, mândră Mărie“ sau Carnavalul Toamnei.
Potrivit informaţiilor furnizate de Anca Albu, în perioada care urmează, Centrul Cultural şi de Creaţie a oraşului Simeria se pregăteşte cu un program complex pentru ziua de 1 Decembrie, care cuprinde un concurs inedit pentru tineri pe teme istorice şi colindat pe străzile oraşului. În 5 decembrie va avea loc „Cupa lui Moş Nicolae la Aerobic“ iar seara un spectacol în aer liber cu un invitat special, Andreea Bălan. În 13 decembrie va fi Serbarea de Crăciun a Clubului Smart, unde activează 150 de copii la 11 ateliere. Seara de 18 decembrie este dedicată colindelor iar în data de 20 decembrie este aşteptat Moş Crăciun în Piaţa Parcului de Afaceri, care va strânge scrisorile cu dorinţe de la copii, iar apoi le va răspunde în scris fiecăruia în parte. (O. Mihnea)

One thought on “Surprize peste surprize, la Simeria, în decembrie

  • Ziua Nationala a Romaniei este o sarbatoare a romanilor de pretutindeni. Ii doresc tarii noastre sa se bucure de prosperitate, cetatenii sa fie sanatosi, sa ne continuam cu incredere si rigurozitate drumul european. La Multi Ani Romania ! La Multi Ani Romani !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura