Suprins de săbiile lui Covaliu

26 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Aflat într-o vizită în România,cu prilejul în­trecerilor competiţiei internaţionale Cupa Irina Deleanu la gimnastică ritmică, desfăşurată în weekend, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), japonezul Morinari Watanabe, care este şi membru al Comitetului Inter­na­ţional Olimpic (CIO), a avut prilejul să se întâlnească cu Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi sportiv Român.
La această împortantă întâlnire au mai par­ticipat George Boroi, secretar general al COSR, Irina Deleanu, preşedinta Fede­ra­ţiei Române de Gimnastică Ritmică şi Car­mencita Constantin, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică. Morinari Wata­nabe a fost surprins să găsească în biroul preşedintelui Covaliu săbii din Ţara Soa­relui Răsare.
Morinari Watanabe a punctat apreciativ contribuţia gimnasticii româneşti la dez­vol­tarea şi progresul acestei discipline la nivel mondial începând cu momentul Nadia şi primul 10 din istoria olimpică de la JO Mon­treal 1976.Oaspetelui japonez i-au fost prezentate condiţiile de pregătire, loca­ţiile din Capitală unde se pregătesc gim­naştii noştri, s-a fotografiat cu Larisa Ior­dache căreia i-a urat să cucerească me­dalia de aur la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Malta, prima ţară din Uniunea Europeană care a atins imunitatea colectivă

Ministrul maltez al sănătăţii, Chris Fearne, a anunţat că Malta şi-a imunizat 70 la sută din populaţia adultă cu cel...

Magistraţii din Alba decid

Vineri, 28 mai 2021, la Curtea de Apel Alba Iulia se judecă contestaţia fostului secretar al municipiului Deva, Laura Sârbu...

Nu mai trebuie să facă drumuri la Casa de Sănătate

Coasiguraţii unui asigurat pensionar la sistemul de sănătate publică nu mai trebuie să îşi reînnoiască anual adeverinţele eliberate de Casa...

Închide