Karateka de la Geoagiu au urcat pe podium la Naţionale

26 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După o lungă perioadă de pauză în activi­tatea competiţională, sportivii de la secţia de karate a clubului CSO Gloria Geoagiu au par­ti­cipat la prima întrecere din acest sezon, Cam­pionatul naţional IKU.
Pauza forţată pe care au luat-o odată cu această pandemie i-a ambiţionat pe tinerii lup­tători de la Geoagiu şi, drept dovadă, rezul­ta­tele lor la întrecerile naţionale au fost exce­lente.
Astfel Andrada Achim s-a clasat pe locul I, câştigând medalia de aur în proba de kata, fiind una dintre sportivele de bază ale echipei clubului din Geoagiu.
Darius Fistiş a cucerit o medalie de argint, clasându-se pe locul secund în proba de kumite şi a punctat în clasamentul întrecerilor aducând la palmaresul echipei şi o medalie de bronz pentru locul III ocupat în proba de kata.
Colegul lui de echipă şi de club, Gabriel Dân­can, a cucerit două medalii de bronz, ocupând în final locurile III atât în proba de kata cât şi în cea de kumite.
În întrecerea echipelor de club, echipa fe­te­lor de la CSO Gloria Geoagiu s-a clasat pe locul II şi a adus la vitrina cu trofee a clubului o medalie de argint cucerită în proba de kata, în timp ce bă­ieţii au câştigat medaliile de argint atât în pro­ba de kata echipe cât şi în cea de kumite echipe.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suprins de săbiile lui Covaliu

Aflat într-o vizită în România,cu prilejul în­trecerilor competiţiei internaţionale Cupa Irina Deleanu la gimnastică ritmică, desfăşurată în weekend, preşedintele Federaţiei...

Malta, prima ţară din Uniunea Europeană care a atins imunitatea colectivă

Ministrul maltez al sănătăţii, Chris Fearne, a anunţat că Malta şi-a imunizat 70 la sută din populaţia adultă cu cel...

Magistraţii din Alba decid

Vineri, 28 mai 2021, la Curtea de Apel Alba Iulia se judecă contestaţia fostului secretar al municipiului Deva, Laura Sârbu...

Închide