Karateka de la Geoagiu au urcat pe podium la Naţionale

După o lungă perioadă de pauză în activi­tatea competiţională, sportivii de la secţia de karate a clubului CSO Gloria Geoagiu au par­ti­cipat la prima întrecere din acest sezon, Cam­pionatul naţional IKU.
Pauza forţată pe care au luat-o odată cu această pandemie i-a ambiţionat pe tinerii lup­tători de la Geoagiu şi, drept dovadă, rezul­ta­tele lor la întrecerile naţionale au fost exce­lente.
Astfel Andrada Achim s-a clasat pe locul I, câştigând medalia de aur în proba de kata, fiind una dintre sportivele de bază ale echipei clubului din Geoagiu.
Darius Fistiş a cucerit o medalie de argint, clasându-se pe locul secund în proba de kumite şi a punctat în clasamentul întrecerilor aducând la palmaresul echipei şi o medalie de bronz pentru locul III ocupat în proba de kata.
Colegul lui de echipă şi de club, Gabriel Dân­can, a cucerit două medalii de bronz, ocupând în final locurile III atât în proba de kata cât şi în cea de kumite.
În întrecerea echipelor de club, echipa fe­te­lor de la CSO Gloria Geoagiu s-a clasat pe locul II şi a adus la vitrina cu trofee a clubului o medalie de argint cucerită în proba de kata, în timp ce bă­ieţii au câştigat medaliile de argint atât în pro­ba de kata echipe cât şi în cea de kumite echipe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.