Cu bicicleta prin judeţ

Asociaţia Judeţeană de Ciclism Hunedoara anunţă organizarea unor evenimente spor­tive în perioada următoare, întrecerile fiind adre­sate ciclistilor amatori, cu vârsta până la 14 ani.
Astfel, duminică 30 mai, începând cu orele 11.00, pe un traseu stabilit la Josani, în co­muna Pestişul Mic, se va desfăşura prima edi­ţie a competiţiei „Tinerii Ciclişti”, între­ce­rile contând şi pentru Cupa judeţului Hune­doa­ra la ciclism pe şosea.
Duminică, 6 mai, se va organiza întrecerea „Copii pe bicicletă” ediţia a III-a în zona Mintia Târg-comuna Veţel, începând cu ora 11.00 pentru ca pe 13 mai, şirul competiţiilor ci­cliste pentru tineri să se încheie cu cea de a IX-a ediţie a concursului „Tinerii pe Bicicleta” care este programată în municipiul Deva, zona Piaţa Unirii.Ultima dintre acţiunile or­ga­ni­zate de către asociaţie va conta şi pentru Cupa judeţului Hunedoara la ciclism pe şosea.
Organizatorii vor asigura pentru cei mai buni premii, diplome, pentru copii şi nu nu­mai pentru ei, dulciuri, muzică şi voie bună.
Înscrieri se pot face şi la locurile stabilite pen­tru aceste competiţii începand cu ora 09:00 iar cei interesaţi pot afla mai multe amă­nunte ac­ce­sând site-ul asociaţiei la adresa http://ajchd.ro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.