Cu bicicleta prin judeţ

26 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia Judeţeană de Ciclism Hunedoara anunţă organizarea unor evenimente spor­tive în perioada următoare, întrecerile fiind adre­sate ciclistilor amatori, cu vârsta până la 14 ani.
Astfel, duminică 30 mai, începând cu orele 11.00, pe un traseu stabilit la Josani, în co­muna Pestişul Mic, se va desfăşura prima edi­ţie a competiţiei „Tinerii Ciclişti”, între­ce­rile contând şi pentru Cupa judeţului Hune­doa­ra la ciclism pe şosea.
Duminică, 6 mai, se va organiza întrecerea „Copii pe bicicletă” ediţia a III-a în zona Mintia Târg-comuna Veţel, începând cu ora 11.00 pentru ca pe 13 mai, şirul competiţiilor ci­cliste pentru tineri să se încheie cu cea de a IX-a ediţie a concursului „Tinerii pe Bicicleta” care este programată în municipiul Deva, zona Piaţa Unirii.Ultima dintre acţiunile or­ga­ni­zate de către asociaţie va conta şi pentru Cupa judeţului Hunedoara la ciclism pe şosea.
Organizatorii vor asigura pentru cei mai buni premii, diplome, pentru copii şi nu nu­mai pentru ei, dulciuri, muzică şi voie bună.
Înscrieri se pot face şi la locurile stabilite pen­tru aceste competiţii începand cu ora 09:00 iar cei interesaţi pot afla mai multe amă­nunte ac­ce­sând site-ul asociaţiei la adresa http://ajchd.ro.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka de la Geoagiu au urcat pe podium la Naţionale

După o lungă perioadă de pauză în activi­tatea competiţională, sportivii de la secţia de karate a clubului CSO Gloria Geoagiu...

Suprins de săbiile lui Covaliu

Aflat într-o vizită în România,cu prilejul în­trecerilor competiţiei internaţionale Cupa Irina Deleanu la gimnastică ritmică, desfăşurată în weekend, preşedintele Federaţiei...

Malta, prima ţară din Uniunea Europeană care a atins imunitatea colectivă

Ministrul maltez al sănătăţii, Chris Fearne, a anunţat că Malta şi-a imunizat 70 la sută din populaţia adultă cu cel...

Închide