Suporteri demni de laudã

Asociaţia Suporterilor Corvinişti şi fanii din gruparea „Peluza Nord” rămân fideli liderei FC Hunedoara şi după semieşecul halucinant cu Şoimii Pâncota. Ca dovadă, suporterii celor două organizaţii au făcut eforturi financiare, pentru a fi alături de favoriţii lor şi la meciul din deplasare cu ocupanta locului doi, Unirea Dej, programat mâine şi considerat cel mai dificil din turul campionatului.

Deplasare cu două autocare

Trupa antrenată de Marius Opric va fi încurajată la partida de la Dej de aproximativ 50 de suporteri înfocaţi. O parte dintre ei au reuşit să obţină o sponsorizare, pentru a efectua deplasarea la meci, iar alţii şi-au închiriat un autocar pe banii lor. „Asociaţia Suporterilor Corvinişti a reuşit obţinerea sponsorizării necesare pentru contractarea unui microbuz de 20 de locuri, în vederea deplasării fanilor la meciul de la Dej, dintre Unirea şi FC Hunedoara. Acest microbuz va asigura transportul gratuit pentru cei care doresc să îşi susţină echipa în cel mai important meci al turului de campionat. Membrii grupării Peluza Nord Hunedoara nu vor călători cu mijlocul de transport asigurat prin sponsorizarea menţionată, ci se vor deplasa cu un microbuz închiriat din banii lor. Plecarea ambelor grupuri se va face în mod organizat, mâine (vineri), la orele 8.00, din spatele tribunei mari a Stadionului Michael Klein”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

Joacă la victorie

Din respect pentru suporteri, dar şi conform propriilor obiective, echipa hunedoreană, lidera detaşată a clasamentului Ligii a III-a, seria a V-a, va aborda la victorie derbiul cu ocupanta locului doi, Unirea Dej. Antrenorul „negru-albaştrilor”, Marius Opric, a precizat că obiectivul echipei la meciul de la Dej este victoria, pentru a se mări avansul de la opt la 11 puncte, faţă de principala urmăritoare. „N-o să avem parte de un meci uşor la Dej, dar mergem, ca şi până acum, să câştigăm şi să mai punem alte trei puncte între noi şi ei. Sunt convins că putem demonstra tuturor că merităm să promovăm”, a spus Opric.
Întâlnirea dintre Unirea Dej şi FC Hunedoara contează pentru etapa a XI-a şi se va desfăşura mâine, începând cu ora 14.00. (C. Marinuţ)

One thought on “Suporteri demni de laudã

  • 8 noiembrie 2012 la 18:34
    Permalink

    la revedere

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare