Suferã de sãrãcie şi… bãtrâneţe

Problemele financiare sunt dublate la Jiul Petroşani de necazurile medicale ale jucătorilor, mai mulţi dintre „veteranii” echipei fiind foarte des accidentaţi şi lipsind de la meciuri.

Veteranii sunt mereu accidentaţi

Situaţia de la clubul petroşănean a intrat într-un cerc vicios, iar Jiul este mai tulbure ca niciodată. Fotbaliştii sunt nemulţumiţi de neplata sau întârzierea salariilor, iar oficialilor le displace faptul că mulţi dintre jucătorii de peste 30 de ani invocă accidentări. Pe lista celor indisponibili din punct de vedere medical se află în acest moment portarul Dumitru Hotoboc, atacantul Ionuţ Bâlbă şi „dirijorul” de la mijlocul terenului, Mircea Gheorghe (foto), toţi având diverse probleme de sănătate. „Din păcate, jucătorii care sunt mai în vârstă, sunt predispuşi accidentărilor, de aceea, am mers mai mult pe mâna tinerilor, în ultima vreme. Hotoboc are mâna ruptă şi să zicem că Bâlbă şi Mircea Gheorghe sunt şi ei accidentaţi. Un lucru vreau să fie clar. La Jiul, componenţii lotului îşi vor lua banii în funcţie de cum şi cât vor juca”, a declarat preşedintele clubului Jiul Petroşani, George Boboc.
Jiul se află în momentul de faţă pe un ruşinos loc 11 din totalul de 13 echipe ale seriei a V-a a Ligii a III-a, având de luptat pentru evitarea retrogradării, fără a emite pretenţii la podium, cum îşi doreau oficialii clubului. Suporterii speră însă ca pauza iarna să fie un sfetnic bun pentru „alb-negri”, iar returul să îi scoată din „mocirlă” pe fotbaliştii pregătiţi de Toni Sedecaru. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare