Sucilă, la loc comanda!

Cristina Ghenea

Fostul poliţist acuzat de act sexual cu un minor, corupere sexuală şi furt face cale-ntoarsă şi rămâne, în continuare, în spatele gratiilor, după ce magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au admis, ieri, recursul procurorilor. Sucilă (foto) va fi, deci, judecat tot în stare de arest.
Adrian Sucilă era cât pe ce să scape de arest, după mai bine de patru luni petrecute în spatele gratiilor, iar asta, pentru că Judecătoria Petroşani a admis, săptămâna trecută, cererea inculpatului cu privire la punerea sa în libertate sub control judiciar. Norocul nu i-a surâs, însă, şi la Tribunal, unde magistraţii au judecat ieri recursul formulat de procurori. „Instanţa a admis recursul formulat de Parchet, astfel că starea de arest preventiv a inculpatului a fost menţinută“, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Adrian Sucilă se află în arest din data de 4 iulie a.c. şi este judecat pentru corupere sexuală, act sexual cu un minor şi furt. În acelaşi dosar, mai este judecată – în libertate – şi fiica fostului viceprimar din Vulcan, Mihaela Stoica, în vârstă de 19 ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare